LISTA PSD pentru alegerile europarlamentare. Cine sunt candidații PSD?

Rovana Plumb deschide lista PSD de candidați pentru alegerile europarlamentare.

Adăugat: 26 Martie 2019
Ultima actualizare:26 Martie 2019

Politica Romaneasca
Foto: Rovana Plumb. Sursa: gov.ro
trimite pe mail

Comitetul Executiv Naţional al PSD a validat, ieri, lista de candidaţi pentru alegerile europarlamentare, care va fi deschisă de Rovana Plumb.

Pe a doua poziţie se află Carmen Avram, realizator de televiziune, care este urmată de Claudiu Manda, preşedintele Comisiei pentru controlul activităţii SRI.

Liderul social-democrat, Liviu Dragnea, i-a prezentat şi pe ceilalţi candidaţi ai partidului, pentru locurile considerate eligibile.

Liviu Dragnea: Cristian Terheş, Dan Nica, Maria Grapini, Tudor Ciuhodaru, Dragoş Benea, Victor Negrescu, Andi Cristea, Natalia Intotero, Gabriela Zoană. Fiecare candidat de pe listă a fost votat uninominal, listă care mâine, împreună cu cele un milion trei sute cincizeci de mii de semnături care au fost strânse, vor fi depuse la Biroul Electoral Central.

Liviu Dragnea a mai precizat că Rovana Plumb, ministrul fondurilor europene şi Natalia Intotero, ministrul pentru românii de pretutindeni, vor trebui să renunţe la portofolii, pentru a se implica în campania electorală pentru alegerile europarlamentare, informează  redactorul RRA, Cătălin Purcaru.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
26 Martie 2019


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza