Liberalul Mugur Cozmanciuc vine în faţa alegătorilor cu proiectul "Neamţ 2020"

Dezvoltarea infrastructurii judeţului Neamţ este punctul central din programul candidatului PNL la preşedinţia Consiliului Judeţean Neamţ, Mugur Cozmanciuc.

Adăugat: 17 Mai 2016
Ultima actualizare:17 Mai 2016

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Proiectul său „Neamţ 2020”, va ajunge la cetăţeni pentru analiză şi consultare.

Neamţ 2020 are un deziderat: prosperitate şi dezvoltare pentru nemţeni. Infrastructura şi Master Planul de transport pe care l-am lansat într-o altă conferinţă de presă este punctul principal al proiectului "Neamţ 2020".

"Conceptul de mobilitate urbană pe care l-am promovat la Roma şi domnul primar Laurenţiu Leoreanu l-a promovat de opt ani de zile este al doilea punct pe care proiectul "Neamţ 2020" îl va aduce în dezbatere", a declarat el. potrivit Radio Iaşi.

Candidatul independent Soos Zoltan promite menţinerea angajaţilor din primăria Târgu Mureş

În cazul în care va ajunge primar al municipiului Târgu Mureş, candidatul independent Soos Zoltan promite că nu va da afară angajaţii administraţiei publice locale.

"Târgumureşenii angajaţi la primărie sau în instituţiile subordonate, contractele pe baza căruia ei lucrează sunt pe competenţă şi nu contează cine i-a angajat. Ei trebuie să-şi facă treaba şi să respecte legile. Astea sunte generate, presupun, artificial. Eu nu cred că se va întâmpla aşa ceva pentru că angajaţii sunt protejaţi prin Codul Muncii. Nu există că vine un nou primar şi dă afară angajaţi ai unei instituţii de stat", a spus Soos Zoltan, informează Radio Târgu-Mureş.

Ştefan Daniel Dragoş este candidatul ALDE la primăria  Bacăului.

Corespondentul RRA, Gabriel Pop transmite că Ştefan Daniel Dragoş candidează pentru prima dată pentru acest post şi a prezentat, într-o conferinţă de presă, un proiect ambiţios pentru Bacău.

"Doresc să punem accent pe locuri de muncă, educaţie, sănătate, reabilitare termică şi infrastructură. Vreau să facem un parc tehnologic unde este groapa Sălii Polivalente. Vreau să nu mai plătim pentru ţevile CET care trec prin apartamente. Vreau suficiente creşe şi grădiniţe pentru copii. Vreau să finalizăm urgent Spitalul Municipal. Voi acorda o mare atenţie în ceea ce priveşte curăţenia oraşului. Am un proiect în acest sens şi anume colectarea gunoiului menajer în platforme subterane", a anunţat el.

Gabriela Firea promite că va adopta strategia energetică a Bucureştiului

Candidatul alianţei PSD-UNPR,  la Primăria Capitalei, Gabriela Firea spunea la o întâlnire cu alegătorii din Sectorul 2, că dacă, va ajunge primar general, va adopta strategia energetică a Bucureştiului.

"Strategia energetică a capitalei înţeleg de ce nu este aplicată pentru că specialiştii au muncit la ea şi există câteva variante, dar pur şi simplu Consiliul actual General nu a dorit să aprobe strategia energetică fără de care nu se poate întocmi Caietul de sarcini şi apoi studiul de fezabilitate pentru a deschide aplicaţia pentru fonduri europene, aproape 200 de milioane de euro care vin imediat în Bucureşti pentru reabilitarea întregii reţele de termoficare. Asta înseamnă mai puţini bani plătiţi pentru apă şi căldură", a spus Firea citată de redactorul Mugur Mihăiţă.

Robert Turcescu crede că e momentul unei schimbări

El candidează pentru această funcţie din partea PMP şi susţine că se prezintă în faţa cetăţenilor cu o viziune.

"Este vorba de o viziune pentru dezvoltarea Bucureştiului care e un oraş, în momentul de faţă, în suferinţă. Am ales să candidez din partea PMP, la funcţia de primar general al capitalei pentru că eu cred cu tărie că a sosit momentul unei schimbări, că ne aflăm în faţa unui punct de inflexiune în care o nouă generaţie din care fac parte şi eu şi colegii mei candidaţi la cele şase primării de sector din capitală, împărtăşim această convingere că a sosit momentul unei schimbări", a spus Turcescu, citat de reporterul Andrei Şerban.

Valeriu Steriu pledează pentru discuţiile directe cu cetăţenii

Preşedintele UNPR, Valeriu Steriu, le-a spus candidaţilor din judeţul Prahova că singura metodă de promovare a mesajelor electorale, pe care o pot folosi partidele mici, constă în discuţiile directe cu cetăţenii.

"Este modul de lucru pe care l-am propus în toate judeţele, acela de a avea candidaţi care interacţionează în mod direct zi de zi cu cei care aşteaptă din partea primarului, din partea consilierilor rezultate. Şi pot spune că am dorit personal să fiu alături şi de preşedintele de organizaţie să vedem ce propun cetăţenii din aceste localităţi şi să vedem în mod real problemele cu care se confruntă", a declarat Steriu, citat de corespondentul RRA, Simona Uţă.Autor:
Alina Bordeiaşu
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
17 Mai 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza