Liberalii pregătesc o majoritate parlamentară

Copreşedintele PNL, Alina Gorghiu, susţine că liberalii vor să formeze o nouă majoritate politică în Parlament care să sprijine proiectele importante ale Guvernului.

Adăugat: 21 Noiembrie 2015
Ultima actualizare:21 Noiembrie 2015

Politica Romaneasca
Foto: Alina Ghorghiu, copreşedinte PNL
trimite pe mail

Ghorghiu a declarat că deocamdată, PNL nu a discutat despre schimbarea preşedinţilor celor două Camere ale Parlamentului, Călin Popescu Tăriceanu, la Senat şi Valeriu Zgonea la Camera Deputaţilor.

Obiectivul nostru, în acest moment, pentru a putea genera o bază cât mai solidă de susţinere a actualului cabinet, este să încercăm să creionăm o majoritate parlamentară pe proiecte importante. N-am discutat despre preşedinţiile celor două Camere, s-a discutat despre necesitatea acestei majorităţi parlamentare. Nu se poate realizat de pe o zi pe alta, dar în noua sesiune parlamentară să ştim deja pe ce majoritate ne bazăm.

Ea a adăugat că până în februarie, când va începe o nouă sesiune parlamentară, PNL ar trebui să ştie deja pe ce majoritate se bazează, dar că, în acest moment, nu este oportun să se discute nici despre preşedinţia Camerei, nici despre cea a Senatului.

De menţionat că PNL susţine reluarea dezbaterilor din Comisia de Cod electoral pentru introducerea votului prin corespondenţă şi la alegerile prezidenţiale.Autor:
Mugur Mihăiţă
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
21 Noiembrie 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza