Liberalii își stabilesc prioritățile

Liberalii îşi stabilesc priorităţile pentru noua sesiune parlamentară şi strategia pentru alegerile locale.

Adăugat: 2 Februarie 2020
Ultima actualizare:2 Februarie 2020

Politica Romaneasca
Foto: Raluca Turcan, vicepremier
trimite pe mail

Consiliul Naţional al PNL este în plină desfăşurare, la această oră, la Palatul Parlamentului.

Pe agenda reuniunii se află raportul de activitate al Guvernului Orban, alături de bilanţul politic al conducerii PNL şi al grupurilor parlamentare.

Liberalii îşi stabilesc, totodată, priorităţile pentru noua sesiune parlamentară şi strategia pentru alegerile locale.

Vicepremierul Raluca Turcan arăta în discursul său susţinut în faţa a peste 1.200 de delegaţi ai PNL, reuniţi la Palatul Parlamentului, că liberalii - aflaţi la guvernare - şi-au propus să facă din România o ţară care să investească masiv în viitorul ei.

"Am schimbat radical soarta României",  mai spunea Raluca Turcan care menţiona că este pentru prima dată când s-a început anul cu o Lege a bugetului adoptată.

Raluca Turcan: 50 de miliarde de lei - alocăm în anul acesta pentru investiţii publice. Nu este atât cât ne dorim, dar reţineţi, când auziţi intoxicările PSD-ului, este cu 60% mai mult decât a dat PSD, în 2018 şi dublu faţă de anul 2017! Redeschidem cea mai mare parte a şantierelor de investiţii, abandonate de ani de zile, din cauza partidului antidezvoltare PSD. Investiţii în şcoli, spitale, autostrăzi, centuri ocolitoare, căi ferate şi nu decontăm facturi fictive.

În discursul susţinut cu această ocazie, liderul PNL din Camera Deputaţilor, Florin Roman, arăta că trebuie continuată lupta cu PSD şi critica moţiunea de cenzură depusă de social-democraţi.

La Palatul Parlamentului este aşteptat să îşi susţină discursul şi premierul Ludovic Orban, liderul PNL. Vom reveni!Autor:
Alina Stănuţă
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
2 Februarie 2020


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza