Liberalii decid marţi excluderea lui Radu Stroe din partid

Delegaţia Permanentă a PNL va decide, marţi, dacă îl va sancţiona pe vicepreşedintele formaţiunii, Radu Stroe, pentru declaraţiile sale politice din ultima vreme contrare poziţiei partidului.

Adăugat: 8 Aprilie 2014
Ultima actualizare:8 Aprilie 2014

Politica Romaneasca
Foto: Preşedintele PNL, Crin Antonescu şi prim-vicepreşedintele PNL, Klaus Iohannis
trimite pe mail

Deputaţii liberali au dezbătut luni această problemă şi au ajuns la concluzia că vor propune excluderea sau suspendarea din partid, pe o perioadă de şase luni, a lui Radu Stroe.  

Liderul deputaţilor liberali, George Scutaru, a declarat că fostul ministru de Interne şi vicepreşedinte al PNL,  Radu Stroe a fost aspru criticat de colegii lui pentru că la prima moţiune de cenzură depusă de PNL în calitate de partid din opoziţie, a votat împotrivă, ceea ce înseamnă că el nu respectă lupta lor cu PSD-ul principalul adversar politic.

George Scutaru a spus că deputaţii PNL solicită ca Radu Stroe să fie sancţionat ori cu excluderea din partid, ori cu suspendarea pentru o perioadă de şase luni.

La rândul său, preşedintele PNL, Crin Antonescu, califică atitudinea deputaţilor liberali drept una normală, mai ales că în această perioadă se stabilesc strategiile politice pentru europarlamentare.  

"Fiecare are dreptul la propriile sale opţiuni, dar nimeni nu este obligat să facă parte dintr-un partid şi atunci când faci parte dintr-un partid nu poţi să nu respecţi nişte reguli minimale pentru că altfel îţi baţi joc de munca tuturor celorlalţi colegi ai tăi", a spus el. 

Biroul Politic Naţional al PNL va stabili marţi, după ora 15.00, ce sancţiune va propune Delegaţiei Permanente în cazul lui Radu Stroe.Autor:
Andrei Şerban
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
8 Aprilie 2014


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza