Liberalii anunţă amendamente la proiectul legii salarizării unitare

Liderul deputaţilor PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, astăzi, la finalul şedinţei grupului social-democraţilor, că nu există un orizont de timp pentru depunerea la Parlament a proiectului legii salarizarii unitare.

Adăugat: 18 Aprilie 2017
Ultima actualizare:18 Aprilie 2017

Politica Romaneasca
Foto: Raluca Turcan, preşedintele interimar al PNL
trimite pe mail

El a susţinut că proiectul a fost trimis tuturor grupurile parlamentare pentru studiu şi depunerea de amendamente.

"Am creat chiar un mail special; atât ministerul, cât şi grupul PSD, şi toate amendamentele merg pe mail-ul atât la grup, cât şi la minister. Toate grupurile au primit legea salarizării", a afirmat el.

Liberalii anunţă amendamente la proiectul legii salarizării unitare.

Preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, apreciază că iniţiativa legislativă a majorităţii parlamentare nu instituie principiul echităţii în sistemul public de salarizare.

"Nu se oferă nicio predictibilitate în aplicarea an de an a acestei iniţiative legislative. Nu ştim când se va termina aplicarea legii salarizării unitare; nu ştim dacă România respectă condiţiile de deficit. Tot ce oferă în spaţiul public, în momentul de faţă, această lege a salarizării unitare - probabil, o nesfârşită dezbatere, nemulţumire în sectorul bugetar şi o nefinalizare a acestei legi atât de necesare", a susţinut Raluca Turcan.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Simona Mihaescu
Adăugat:
18 Aprilie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza