Legile justiției, pensiilor și energiei electrice, prioritățile PSD

Priorităţi legislative ale PSD au fost anunţate de preşedintele Liviu Dragnea, în cadrul şedinţei Comitetului Executiv Naţional al partidului.

Adăugat: 3 Septembrie 2017
Ultima actualizare:3 Septembrie 2017

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Referendumul pentru modificarea Constituţiei în sensul redefinirii familiei ar urma să fie organizat în această toamnă, a anunţat astăzi preşedintele social-democrat, Liviu Dragnea.

El a precizat că legea referendumului trebuie adoptată săptămâna viitoare de Comisia juridică din Senat, pentru a intra, în cel mai scurt timp, la vot final, în plen.

În cadrul sedinţei Comitetului Executiv Naţional, care are loc la Mamaia, Liviu Dragnea a anunţat şi alte priorităţi legislative ale PSD în actuala sesiune parlamentară.

"Legile justiţiei, legea pensiilor, legea energiei electrice şi a gazelor naturale, Ordonanţa 64, legea privind vânzarea terenurilor agricole şi silvice - proiectul de lege este aproape gata, ne interesează să creştem şansele cetăţenilor români de a cumpăra terenurile româneşti, legea zootehniei, Codul muncii, legea sănătăţii, legea privind vaccinarea, Legea 50 a urbanismului, legea privind gestionarea ambalajelor şi a deşeurilor de ambalaje, legea privind prevenirea şi combaterea violenţei în familie, legea minelor şi legea privind înfiinţarea Casei de Comerţ a României", a spus liderul PSD.

Liviu Dragnea a adăăugat că proiectul de buget pentru 2018 va fi finalizat în luna octombrie, pentru ca firmele şi autorităţile publice să îşi poată face, la rândul lor, din timp, proiecţiile bugetare pentru anul viitor, a transmis redactorul RRA, Angela Matei.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
3 Septembrie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza