Kovesi: Nu am de ce să îmi dau demisia

Procurorul-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, afirmă că nu îşi va da demisia din fruntea DNA pentru că "a deranjat inculpaţi".

Adăugat: 17 Ianuarie 2017
Ultima actualizare:17 Ianuarie 2017

Politica Romaneasca
Foto: Laura Codruta Kövesi, procurorul şef al DNA
trimite pe mail

Procurorul şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Laura Codruţa Kövesi susţine că nu are de ce să îşi dea demisia şi că nici nu i-a cerut nimeni să facă acest lucru.

Declaraţia a fost făcută într-un interviu pentru Agerpres în contextul în care fostul deputat, Sebastian Ghiţă a formulat mai multe acuzaţii la adresa şefei DNA.

"De ce să-mi dau demisia? Pentru că mi-am făcut treaba? Pentru că am deranjat inculpaţi? De asta să-mi dau demisia? Nu, nu-mi dau demisia. Am fost numită procuror şef la DNA ca să-mi fac treaba, şi treaba DNA este să investigheze fapte de corupţie la nivel înalt. Asta am făcut. Pentru acest lucru sunt plătită. Nu am de ce să-mi dau demisia, că am deranjat inculpaţii", a spus Laura Codruţa Kövesi.

Laura Kövesi a mai susţinut că persoane care sunt inculpate pentru corupţie au început să atace sistemul judiciar, în încercarea de a-l destabiliza.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
17 Ianuarie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza