Klaus Iohannis, preşedintele României

"Nu trebuie să închidem ochii în fața discriminării! Cu toții trebuie să spunem STOP și să dăm femeilor șanse egale în viață."

Adăugat: 18 Iunie 2015
Ultima actualizare:18 Iunie 2015

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Preşedintele Klaus Iohannis îi îndeamnă pe cetăţeni să semneze o petiţie online care susţine o campanie internaţională pentru promovarea drepturilor femeilor din România şi din lume.

Preşedintele a anunţat pe Facebook că a semnat alături de alţi şefi de stat un angajament la nivel naţional care îndeamnă la solidaritate în ceea ce priveşte egalitatea de şanse între femei şi bărbaţi.

Şeful statului precizează că nu trebuie să închidem ochii în faţa discriminării şi consideră că femeile trebuie să beneficieze de şanse egale în viaţă.

"Egalitatea de șanse între femei și bărbați este parte din progresul omenirii. Nu trebuie să închidem ochii în fața discriminării! Cu toții trebuie să spunem STOP și să dăm femeilor șanse egale în viață. În acest sens, am semnat, alături de alți șefi de stat, un angajament la nivel național pentru a acționa pe deplin în vederea atingerii acestui deziderat. Pentru a susține campania internațională ‪#‎HeForShe‬ și drepturile femeilor din România și din întreaga lume, vă invit să semnați, alături de mine, petiția online!", scrie preşedintele României, pe site-ul de socializare.Autor:
Simona Mihăescu
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
18 Iunie 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza