Klaus Iohannis, "foarte impresionat" de marşul unionist

Preşedintele României, Klaus Iohannis, s-a declarat impresionat de aşa numitul "marş unionist" şi de drumul pe care îl fac tinerii de la Chişinău la Bucureşti pentru a -şi clama dorinţa de unire între România şi Republica Moldova.

Adăugat: 12 Iulie 2015
Ultima actualizare:12 Iulie 2015

Politica Romaneasca
Foto: Klaus Iohannis, preşedintele României
trimite pe mail

Klaus Iohannis consideră că aceasta arată forţa unei generaţii care se simte profund europeană.

"Sunt foarte impresionat de drumul pe care îl fac tinerii de la Chișinău la București. Din păcate, nu voi fi în țară și nu îi pot întâmpina la Palatul Cotroceni, dar fiți convinși că mi-ar fi făcut o reală plăcere. Prin gestul lor temerar, ei au dovedit, cu toată forța unei generații care se simte profund europeană, că drumul nostru are o destinație comună. Vom dovedi tuturor că, oricât de mult efort va trebui să depunem și oricât va dura, ne vom împlini visul de a fi împreună în Europa. Sunt convins că oamenii de pe cele două maluri ale Prutului se vor regăsi într-o bună zi nu doar în Uniune, ci și în comuniune. Vă mulțumesc pentru efortul vostru!

Mesajul preşedintele Klaus Iohannis postat pe Facebook

 

Sunt foarte impresionat de drumul pe care îl fac tinerii de la Chișinău la București. Din păcate, nu voi fi în țară și...

Posted by Klaus Iohannis on 12 Iulie 2015


Autor:
Politica Romaneasca
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
12 Iulie 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza