Iordache: PSD susţine producătorii români

Social-democraţii propun, în programul de guvernare, susținerea anuală a producătorilor agricoli autohtoni.

Adăugat: 21 Noiembrie 2016
Ultima actualizare:21 Noiembrie 2016

Politica Romaneasca
Foto: Florin Iordache
trimite pe mail

Florin Iordache, primul pe lista PSD Olt pentru Camera Deputaților, spune că în programul de guvernare social-democrații propun susținerea anuală a producătorilor agricoli autohtoni.

"Ne propunem ca toți acei fermieri care au minim 1.000 pătrați de solarii să primească 1.000 de euro în fiecare an pentru susținerea producției de tomate. Pentru susținerea producătorilor români, toți producătorii care au ferme cu minim 200 de capete să primească o sumă de 10.000 de euro anual pentru susținerea activității", a spus Florin Iordache.

Nicolăescu: Generalizarea cotei unice de 16% va aduce creştere economică

Candidatul PNL pentru un post de deputat în București, Eugen Nicolăescu, susține că programul economic al liberalilor va continua reformele pentru dezvoltarea României.

"Generalizarea cotei unice de 16%, 16% angajat, 16% angajatori, 16% TVA este varianta economică prin care vrem să atingem o creștere de minim 5% în  medie pe fiecare an din viitoarea noastră guvernare, investiții mai multe, circa 300.000 de locuri de muncă finanțare prin Fondul național de finanțare urban-rural, prin o utilizare mai bună a fondurilor europene", a susţinut Eugescu Nicolăescu.

Varujan Vosganian: În guvernarea Tăriceanu, toate promisiunile au fost îndeplinite

Candidatul ALDE pentru Camarea Deputaţilor la Iaşi, Varujan Vosganian,  spune că în guvernarea Tăriceanu, toate promisiunile făcute au fost îndeplinite.

"În acea guvernare, s-au întâmplat lucruri care ar trebui să se repete în România de astăzi. Ar trebui să stimulăm capitalul românesc. Trebuie să vă spun că în 2008 România a avut cea mai mare rată a investiţiilor din întreaga sa istorie - 32% din produsul intern brut. Acea guvernare a fost una în care toate promisiunile au fost îndeplinite şi dublarea salariilor şi pensiilor s-a făcut fără deficit la bugetul de pensii şi cu cea mai mică datorie publică din Uniunea Europeană", a spus Varujan Vosganian.

Attila Korodi: Este nevoie de amnistie la plata taxei de mediu

Attila Korodi, candidatul UDMR pentru un nou mandat de deputat în judeţul Harghita, susţine că este nevoie de amnistie la plata taxei de mediu pentru deşeurile de ambalaje, pentru că - spune el - multe firme din industria alimentară sunt în pragul falimentului.

"Costul ambalajelor şi taxele pe ambalaje este cu pondere semnificative în comparaţie cu costul produsului. Este nevoie de o amnistie a taxei pe ambalaje la fondul de mediu, pentru plată, pentru că, dacă este amnistie, statul român va fi obligat, în sfârşit, să creeze un cadru instituţional adecvat, adică să existe mai multe organizaţii de transfer de responsabilitate, care să lucreze în numele tuturor companiilor din România. Statul poate să atingă ţintele anuale de reciclare-recuperare", a spus Attila Korodi.

Clotilde Armand: Banii europeni pentru mediu au fost folosiţi necorespunzător

USR va lupta împotriva tranformării judeţului Ilfov într-o groapă de gunoi.

Vicepreşedintele Uniunii, Clotilde Armand, spune că banii europeni primiţi pentru protejarea mediului nu au fost folosiţi corespunzător.

"Toate proiectele care erau prevăzute, mai ales pentru tratarea deşeurilor, bună parte nu s-au realizat, mai ales în Bucureşti. Banii sunt de fapt, sunt prevăzuţi, numai că trebuie, într-adevăr, cheltuiţi în mod chibzuit. Aceste staţii de tratare trebuie făcute în mod corect, şi aici ne lipseşte, cu desăvârşire, bunăvoinţa autorităţilor, grija lor de a rezolva această problemă", a declarat Clotilde Armand.

Tomac: Vom obţine cel mai bun rezultat peste hotare

PMP se bazează pe votul românilor din afara ţării la alegerile parlamentare, spunea, la un miting electoral, candidatul partidului pentru un mandat de deputat în Bucureşti, Eugen Tomac.

"Avem la Camera Deputaţilor liderul unionist Codreanu de la Chişinău, iar la Senat pe Daniel Ţecu, preşedintele Federaţiei Asociaţiilor Româneşti din Europa, şi o echipă de oameni competentă, pregătiţi să facă faţă acestei lupte importante. În mod sigur, vom obţine cel mai bun rezultat peste hotare, pentru că oamenii de dreapta, oamenii care muncesc cred în mesajul nostru şi vor fi şi de data aceasta alături de PMP", a spus Eugen Tomac.

Agenda candidaţilor

La Oradea, copreședinții ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu și Daniel Constantin, au programată o conferință de presă.

La Constanța, candidatul independent pentru Senat, Corneliu Ioan Mot, își va prezenta oferta electorală.

Candidatul Federației Comunităților Evreiești din România, Silviu Vexler, se întâlnește cu electoratul la Templul Coral din Tulcea.

În județul Harghita, candidații UDMR, Tánczos Barna și Korodi Attila, își vor prezenta programul electoral.

Tot în acest județ se află în turneu electoral și candidații PSD: Victor Ponta, Eugen Teodorovici și Rovana Plumb.
 Autor:
Amalia Bojescu
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
21 Noiembrie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza