Iohannis: Toți participanții la consultări își doresc un referendum

Klaus Iohannis a declarat că ideea referendumului a fost acceptată de reprezentanţii partidelor care au fost la Cotroceni.

Adăugat: 11 Aprilie 2019
Ultima actualizare:11 Aprilie 2019

Politica Romaneasca
Foto: Klaus Iohannis, președintele României. Sursa: presidency.ro
trimite pe mail

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat în urmă cu puţin timp că reprezentanţii partidelor care au participat astăzi la consultările de la Cotroceni au îmbrăţişat ideea organizării unui referendum.

Toţi cei prezenţi s-au arătat îngrijoraţi de evoluţia din zona justiţiei, a mai spus şeful statului.

În opinia sa, asaltul PSD asupra justiţiei trebuie să primească un răspuns din partea românilor, iar acest răspuns este referendumul care va fi organizat o dată cu alegerile pentru Parlamentul European din 26 mai.

Klaus Iohannis: Au fost consultări care s-au desfăşurat într-o atmosferă foarte bună şi cel mai important rezultat de astăzi este că toţi cei care au participat îşi doresc, ca şi mine, un referendum. Eu cred că românii au dreptul să dea un răspuns acestui asalt PSD-ist asupra justiţiei şi mai cred că indiferent de opţiunile politice ale unui român care are dreptul să meargă la alegeri, cu toţii ne dorim o Românie cu o justiţie independentă, o justiţie dreaptă, o justiţie scoasă de sub influenţa politicului.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
11 Aprilie 2019


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza