Iohannis i-a invitat pe oamenii de afaceri americani să investească în România

Preşedintele Klaus Iohannis a susţinut că există perspective ca piaţa românească de capital să devină una dintre cele mai lichide şi dinamice din Europa Centrală şi de Est.

Adăugat: 25 Septembrie 2015
Ultima actualizare:25 Septembrie 2015

Politica Romaneasca
Foto: întâlnire cu reprezentanți ai unor investitori internaționali și bănci de investiții (New York, SUA). Sursa: Administraţia Prezidenţială
trimite pe mail

Aflat în vizită în Statele Unite, preşedintele Klaus Iohannis i-a invitat pe reprezentanţii mediului de afaceri americani să investească în ţara noastră, în condiţiile în care avem numeroşi ingineri, experţi IT, iniţiatori de proiecte şi matematicieni.  

Şeful statului, Klaus Iohannis, participă astăzi la deschiderea Summitului ONU, în cadrul căruia va fi adoptată agenda de dezvoltare post-2015.

La reuniunea organizaţiei mondiale va susţine un discurs Papa Francisc, în cinstea căruia Naţiunile Unite vor înălţa la sediul ONU pentru prima dată drapelul Sfântului Scaun, în dimineaţa acestei zile.

Şi tot astăzi, şeful statului, Klaus Iohannis, are programată o întâlnire bilaterală cu preşedintele Adunării Generale a ONU, Mogens Lykketoft, urmând să discute şi cu alţi investitori americani.Autor:
Alina Stănuţă
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
25 Septembrie 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza