Iohannis: Educația, o necesitate pentru viitorul României

Educaţia este un element vital pentru orice naţiune, aşadar, este o necesitate de prim rang şi pentru viitorul României, a declarat preşedintele Klaus Iohannis, la Iaşi.

Adăugat: 12 Mai 2019
Ultima actualizare:12 Mai 2019

Politica Romaneasca
Foto: Klaus Iohannis, președintele României. Sursa: Administrația Prezidențială
trimite pe mail

Şeful statului a participat la un forum pe teme de educaţie, la care au participat invitaţi din domeniu, dar şi din societatea civilă şi lumea politică.

Sunt încă sute de mii de copii în România care învaţă în şcoli nesigure şi insalubre, a ţinut să sublinieze preşedintele Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis: Pentru România de mâine, credeţi-mă, nu este un moft această discuţie despre educaţie. Este o necesitate de prim rang. Un popor fără o educaţie nu are viitor. Punct. Eu îmi doresc un viitor nu oarecare, ci un viitor foarte bun pentru România, şi, cum suntem foarte puţini în ţară, foarte mulţi în Europa - e foarte bine, ne gândim cu drag la ei -, dar noi de aici trebuie să facem să funcţioneze România, şi asta se poate numai dacă dăm tinerei generaţii instrumentele, metodele, valorile pentru a construi România de mâine ca o Românie de succes.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
12 Mai 2019


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza