Înzestrarea Armatei Române, discutată la Guvern

Premierul a discutat cu unii miniștri și cu reprezentanți ai Armatei despre înzestrarea Armatei Române, în contextul în care ţara noastră are prevăzut 2% din PIB pentru acest scop.

Adăugat: 12 Iulie 2017
Ultima actualizare:12 Iulie 2017

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Premierul Mihai Tudose s-a întâlnit, astăzi, la Palatul Victoria, cu ministrul Apărării Naţionale, Adrian Ţuţuianu, Ministrul Economiei,  Mihai Fifor, şi şeful Statului Major General al Armatei, generalul Nicolae Ciucă.

Potrivit unui comunicat al Guvernului, discuţiile au vizat înzestrarea Armatei Române, în contextul în care ţara noastră are prevăzut 2% din PIB pentru acest scop.

Anterior, ambasadorul Statelor Unite la Bucureşti, Hans Klemm, a felicitat autorităţile române după anunţului făcut de Agenţia de Cooperare pentru Apărare şi Securitate, referitor la posibila achiziţie a şapte sisteme de rachete sol-aer de tip Patriot în valoare de 3,9 miliarde de dolari.

Polonia a achiziționat deja rachete Patriot, iar o baterie de acelaşi tip de interceptoare a fost deplasată în Lituania pentru a participa în aceste zile la exerciţii NATO.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
12 Iulie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza