Investitori din România și Italia se întâlnesc la Expo Milano 2015

Pavilionul României la Expo Milano a organizat o serie de acţiuni de diplomaţie publică şi economică menite să genereze interesul pentru cultura şi mediul de afaceri românesc.

Adăugat: 29 Iulie 2015
Ultima actualizare:29 Iulie 2015

Politica Romaneasca
trimite pe mail

La Expo Milano 2015 se sărbătoreşte Ziua Naţională a României.

Cu această ocazie, pavilionul ţării noastre a organizat o serie de acţiuni de diplomaţie publică şi economică menite să genereze interesul pentru cultura şi mediul de afaceri românesc.

Într-un dialog cu corespondenta Radio România în Italia, Elena Postelnicu, viceministrul italian al agriculturii, Andrea Olivero, a declarat că evenimentul este o ocazie bună pentru investitorii din cele două ţări.

"România a fost, de la început, de bază pentru Expo Milano 2015, dar pentru noi este important să se întărească ulterior relaţiile cu o ţară cu care avem deja relaţii de excepţie, fie de natură politică, fie de natură comercială. Astăzi este şi o ocazie bună să ne întâlnim cu investitorii, să discutăm cu ei şi, după aceea, să consolidăm schimburile noastre comerciale. Avem în Italia şi o mare comunitate de români care tot mai mult se integrează şi care, tot mai mult, în interioul UE reprezintă această Europă cu atât de multe popoare care trăiesc, până la urmă, ca un singur popor", a spus Andrea Olivero.Autor:
Radio România
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
29 Iulie 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza