Investiţie de peste 121 de milioane de lei la Spitalul de Urgenţă pentru Copii Iaşi

Spitalul de copii Sfânta Maria din Iaşi a fost construit în anul 1970 şi nu a fost reabilitat sau modernizat până acum.

Adăugat: 24 Octombrie 2017
Ultima actualizare:24 Octombrie 2017

Politica Romaneasca
Foto: Ceremonia de semnare a contractului de finanţare, la Guvernul României
trimite pe mail

La Palatul Victoria a fost semnat în această dimineaţă contractul de finanţare pentru modernizarea şi reabilitarea Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii din Iaşi.

Este vorba de o investiţie de peste 121 de milioane de lei, după cum a precizat premierul Mihai Tudose.

"Nu facem altveva decât să rămânem consecvenţi în ceea ce am promis la începutul guvernării, în priorităţile noastre intrand sănătatea, educaţia şi infrastructura. Pe infrastructură, săptămâna viitoare vă invităm la un alt eveniment, la fel de important pentru o aumită zonă a ţări, o investiţie majoră tot pe fonduri europene în infrastructura rutieră. E un bun început. Urmează spitalele regionale, dintre care unul va fi din nou tot la Iaşi", a spus Mihai Tudose.

La eveniment au mai fost prezenţi ministrul delegat pentru fonduri europene, Marius Nica, şi preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Maricel Popa.

Acesta din urmă a precizat că spitalul de copii Sfânta Maria din Iaşi a fost construit în anul 1970 şi nu a fost reabilitat sau modernizat până acum.

Este cel mai mare spital de pediatrie din Moldova şi tratează anual peste 50.000 de copii, transmite redactorul RRA,  Andrei Şerban.

VIDEOAutor:
Radiojurnal
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
24 Octombrie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza