Întâlnire Tăriceanu - Timmermans

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a avut astăzi o întrevedere cu prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans.

Adăugat: 1 Martie 2018
Ultima actualizare:1 Martie 2018

Politica Romaneasca
Foto: Călin Popescu Tăriceanu și Frans Timmermans
trimite pe mail

Președintele Senatului României, Călin Popescu-Tăriceanu, l-a primit, astăzi, pe prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, responsabil pentru o mai bună legiferare, relaţii interinstituţionale, statul de drept şi Carta drepturilor fundamentale.

Cu privire la respectarea de către România a valorilor şi a raporturilor instituţionale caracteristice statului de drept, Călin Popescu-Tăriceanu a arătat ca Parlamentul României acordă o deosebită atenţie protejării şi promovării drepturilor şi libertaţilor fundamentale ale cetăţenilor în faţa instituţiilor.

În acest sens, el a precizat că, în baza legitimităţii date de votul alegătorilor, se urmăreşte ca instituţiilor garantate prin Constituţie şi legi să li se asigure o funcţionare democratică, în afara oricărei interferenţe a instituţiilor de forţă sau a serviciilor de informaţii, se precizează într-un comunicat de presă.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
1 Martie 2018


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza