Întâlnire la Palatul Cotroceni pe tema bugetului de stat

Ministrul de finanţe, Viorel Ştefan și premierul Sorin Grindeanu, vor merge, mâine, la Cotroceni, pentru a discuta cu președintele Iohannis despre proiectul de buget pe anul în curs.

Adăugat: 10 Ianuarie 2017
Ultima actualizare:10 Ianuarie 2017

Politica Romaneasca
Foto: Sorin Grindeanu, premierul României
trimite pe mail

Bugetul de stat pe anul acesta ar putea ajunge în parlament la sfârşitul acestei luni, a afirmat astăzi ministrul de finanţe, Viorel Ştefan.

El a precizat că va merge, mâine, la Cotroceni, împreună cu premierul Sorin Grindeanu, pentru a încerca să îi demostreze şefului statului că proiecţiile bugetare atât pe venituri, cât şi pe cheltuieli sunt corecte.

"Atunci când proiectezi bugetul unei ţări, atitudinea pe care trebuie să o ai trebuie să fie cea de responsabilitate, care nu exclude îngrijorarea. Da, suntem îngrijoraţi, pentru că trebuie să avem nişte acţiuni ferme, trebuie să venim cu un nou concept de proiectare a bugetului, şi aici avem în vedere un demers care a început de acum 20 de ani şi bate pasul pe loc, acela al proiecţiei bugetare pe proiecte şi programe", a spus Viorel Ştefan.

Purtătorul de cuvânt al Administraţiei Prezidenţiale afirma recent că preşedintele Klaus Iohannis l-a invitat la o discuţie despre buget pe premierul Sorin Grindeanu, în contextul existenţei unor îngrijorări în legătură cu sustenabilitatea măsurilor promise de PSD şi efectele pe care le-ar putea avea asupra economiei.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
10 Ianuarie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza