Independentul Octavian Buzoianu propune proiecte pentru "un Someş curat"

Octavian Buzoianu, candidat independent pentru funcţia de primar al municipiului Cluj-Napoca, s-a întâlnit ieri cu tinerii de la Someş Delivery, o asociaţie ce derulează proiecte pentru exploatarea în folosul comunităţii a malurilor Someşului.

Adăugat: 12 Mai 2016
Ultima actualizare:12 Mai 2016

Politica Romaneasca
Foto: Octavian Buzoianu. Sursa: Facebook
trimite pe mail

La locul de întâlnire cu clujenii, amenajat de asociaţie pe strada Gavril Musicescu, s-au adunat locuitori din cartierul Grigorescu, care şi-au exprimat dorinţa de a avea un Someş curat.

Octavian Buzoianu a fost însoţit de candidaţi pentru Consiliul Local din partea PSD.  

Consiliul Judeţean Bihor îşi propune să construiască un circuit turistic.

Potrivit iniţiativei candidatului UDMR la şefia acestei instituţii, Pasztor Sandor, traseul vizează localităţile Oradea, Sânmartin, Băile Felix, Șauaieu, Păușa şi Nojorid.

El consideră că cicloturismul este extrem de răspândit în Europa, de aceea trebuie exploatată orice oportunitate în vederea construirii unui circuit turistic și în județul Bihor.

Organizația județeană Bihor a UDMR și-a lansat ieri candidații pentru alegerile locale, în cadrul unei întâlniri care a avut loc la Oradea.

La eveniment a fost prezent și Kovács Péter, președintele executiv al Uniunii.

El a declarat că UDMR are candidați care vor să muncească şi să acționeze mai mult și mai bine în interesul comunităților pe care le reprezintă, transmit reporterii de la Radio Cluj. Autor:
RADIO CLUJ
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
12 Mai 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza