Includerea României în programul Visa Waiver, prioritară

- Ambasadorul României în Statele Unite, George Maior, a afirmat că includerea în programul Visa Waiver este un obiectiv pe care România îl va aborda intensiv în contextul noului Congres şi al noii administraţii de la Washington.

Adăugat: 29 August 2016
Ultima actualizare:29 August 2016

Politica Romaneasca
Foto: George Maior, ambasadorul României la Washington
trimite pe mail

Prezent azi, la  Reuniunea anuală a diplomaţiei române, George Maior a sşpus că România aşteaptă rezultatul alegerilor din Statele Unite, după care va relua discuţiile pe această temă la începutul anul viitor.

"Tema migraţiei este extrem de acută în Statele Unite şi din păcate cred că la nivel de Congres va exista în această toamnă o reticenţă să se voteze programul Visa Waiver din perspectiva statelor care doresc să adere la acest program. Aşteptăm rezultatul alegerilor, vom relua intensiv, din ianuarie şi Congresul va avea o altă configuraţie, şi sper că la anul ea va fi abordată cu rezultate concrete", a spus ambasadorul României, George Maior.

Acesta a precizat  "din păcate, la nivel de Congres, va exista, în această toamnă, o reticenţă faţă de programul Visa Waiver din perspectiva statelor care doresc să adere la acesta"

Pe de altă parte, ambasadorul României la Washington a menţionat că ambasada este "conectată" la procesul alegerilor în această ţară.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
29 August 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza