Încep audierile privind rectificările bugetare ale Cabinetului Cioloş

Comisiile pentru buget-finanţe din Senat şi Camera Deputaţilor încep astăzi audierile în cadrul anchetei privind rectificările bugetare făcute de Cabinetul Cioloş.

Adăugat: 18 Ianuarie 2017
Ultima actualizare:18 Ianuarie 2017

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Primii invitaţi să dea explicaţii sunt secretarii de stat din Ministerul Finanţelor şi cel al Fondurilor Europene care se aflau în funcţie la acel moment.

Preşedintele Comisiei pentru buget din Camera Deputaţilor, social-democratul Leonardo Badea a anunţat că se doreşte strângerea şi analizarea datelor referitoare la rectificările pozitive.

"Vrem să aflăm foarte repede exact, cum şi ce date s-au folosit pentru a se realiza acele rectificări bugetare. Le vom analiza. Strângem date. Concomitent noi transmitem şi adrese prin care cerem date de la Ministerul Fondurilor Europene, de la Ministerul Finanţelor şi de la ANAF şi, în funcţie de datele pe care le vom obţine, vom stabili o listă ceva mai amplă de invitat la audieri", a explicat acesta.

Senatorii şi deputaţii din cele două comisii au la dispoziţie zece zile pentru a efectua aceste verificări şi a prezenta apoi un raport plenului reunit al parlamentului, precizează redactorul RRA, Angela Matei.Autor:
Angela Matei
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
18 Ianuarie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza