Încă doi morţi în incendiul de la Colectiv. Numărul deceselor ajunge la 29

A crescut numărul morţilor în incendiul de la clubul bucureştean, după ce încă doi răniţi au murit în această dimineaţă.

Adăugat: 1 Noiembrie 2015
Ultima actualizare:1 Noiembrie 2015

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Numărul morţilor în incendiul izbucnit vineri noaptea la Clubul bucureştean Colectiv a ajuns la 29, după ce încă doi răniţi au murit în această dimineaţă la Spitalul  Spitalul "Bagdasar Arseni" şi la Spitalul de Arşi din Capitală.

Pe de altă parte, Institutul de Medicină Legală anunţă că toate victimele  au fost identificate.

La Spitalul Militar, 11 persoane sunt internate la terapie intensivă, în acest moment.

Dintre acestea, 5 sunt în stare critică, iar una este intubată, au spus medicii.

Prognosticul medicilor, rezervat

Au fost iniţial 17 pacienţi, 5 au fost externaţi. 12 mai sunt la Spitalul Militar, din care 5 sunt în stare critică, iar un pacient este încă intubat.

Prognosticul echipei medicale este rezervat, medicii asigură însă familiile că există toată aparatura şi se face tot ce este posibil pentru salvarea lor.

Este impresionant cazul unui tânăr aflat în stare gravă şi care nu ştie că prietena sa a murit în incidentul de vineri seara.

Medicii nu îi spun încă absolut nimic pentru că orice informaţie poate fi un şoc şi că toată energia trebuie să se axeze pentru salvarea lui.

Tot în dimineaţa asta, chiar în timpul declaraţiilor de presă s-a alăturat echipei medicale şi ministrul Apărării, Mircea Duşa, care transmitea condoleanţe familiilor, celor care au decedat în noaptea de vineri spre sâmbătă şi confirma şi el faptul că Spitalul Militar are toate dotările, are grefe, are piele artificială, se face tot ce este posibil pentru salvarea răniţilor.Autor:
Bogdan Isopescu
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
1 Noiembrie 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza