Guvernul va organiza întâlniri regionale cu primarii municipiilor

Guvernul va iniţia o serie de întâlniri regionale cu primarii municipiilor, în care vor fi dezbătute soluţiile pentru proiectele de dezvoltare în plan local, precum şi pentru cele naţionale.

Adăugat: 13 Martie 2017
Ultima actualizare:13 Martie 2017

Politica Romaneasca
Foto: Sorin Grindeanu, premierul României
trimite pe mail

Anunţul a fost făcut de premierul Sorin Grindeanu, care a participat în această dimineaţă la Adunarea Generală a Asociaţiei Muncipiilor din România, care are loc la Bucureşti.

El a precizat că este necesar acest lucru în vederea unei poziţii comune a autorităţilor centrale şi locale pentru a face faţă provocărilor după discuţiile din ultimul timp privind o Europă cu două viteze.

"Se discută de Europa cu mai multe viteze. Avem o poziţie comună Parlament - Guvern - Preşedinţie şi un proiect comun, şi anume acela de a păstra... şi un exemplu de a păstra traiectoria europeană a României în această formă, nu cu mai multe viteze. Avem nevoie, în continuare, şi dumneavoastră ştiţi, de fonduri de coeziune pentru că sunt cele care ne ajută să reducem decalajele dintre ţările mai puţin dezvoltate din UE şi ţările dezvoltate, dar toţi împreună, toţi cei 27, nu pe viteze diferite - asta e ceea ce vom susţine cu toţii, în lunile viitoare astfel încât să avem... şi iată un exemplu comun, un exemplu bun, un proiect comun la care să ne raliem", a spus premierul Grindeanu.

Premierul a vorbit şi despre salariile aleşilor locali, precizând că este necesară crearea unei baze corecte de salarizare.Autor:
Andrei Şerban
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
13 Martie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza