Guvernul a demarat procedura pentru construirea a 5 spitale regionale

Guvernul a aprobat un memorandum, prin care vor fi găsite sursele de finanţare pentru construirea a cinci spitale regionale, la Timişoara, Târgu Mureş, Constanţa, Braşov, Brăila sau Galaţi.

Adăugat: 2 Noiembrie 2017
Ultima actualizare:2 Noiembrie 2017

Politica Romaneasca
Foto: Ședință de guvern
trimite pe mail

În şedinţa de guvern de astăzi s-a hotărât  demararea procedurilor pentru construirea a cinci spitale regionale.

Guvernul a aprobat astăzi un memorandum, prin care vor fi găsite sursele de finanţare pentru construirea a cinci spitale regionale, la Timişoara, Târgu Mureş, Constanţa, Braşov, Brăila sau Galaţi.

De asemenea, vor fi începute consultările cu autorităţile locale, pentru ca acestea să găsească cele mai bune terenuri unde să fie construite aceste spitale, terenuri care să deţină toate utilităţile necesare pentru funcţionarea în cele mai bune condiţii a celor cinci spitale.

Reamintesc că prin programul de guvernare, Ministerul Sănătăţii trebuie să pregătească documentele necesare pentru construirea a opt spitale regionale, trei finanţate din fonduri europene şi cinci din Fondul Suveran de Dezvoltare şi Investiţii.

Guvernul a adoptat o hotărâre prin care Ministerul Justiţiei va primi două unităţi militare de la Ministerul Apărării Naţionale pentru a constui un penitenciar la standarde europene.

Cele două unităţi militare se află în judeţul Buzău.Autor:
Andrei Şerban
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
2 Noiembrie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza