Grup tehnic pentru finalizarea normelor serviciilor de bază în Sănătate

Reprezentanţi ai Ministerului Sănătăţii şi ai medicilor de familie vor forma un grup de lucru pentru a finaliza normele de aplicare ale pachetului de servicii în Sănătate. Medicina de familie este prioritară, susţine ministrul Sănătăţii.

Adăugat: 2 Februarie 2014
Ultima actualizare:2 Februarie 2014

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Normele de aplicare ale pachetului de servicii de bază în Sănătate vor fi finalizate, împreună cu reprezentanţi ai medicilor de familie, în cadrul unui grup de lucru tehnic care va fi creat săptămâna viitoare.

Decizia a fost luată sâmbătă seara, la o întâlnire pe care reprezentanţii Ministerului Sănătăţii au avut-o cu cei ai medicilor de familie.

Ministrul de resort, Eugen Nicolăescu, a explicat pentru Radio România Actualităţi că medicina de familie este prioritară pentru reforma sistemului de sănătate.

"Ne-am întâlnit cu reprezentanţii medicilor de familie, astfel încât să punem la punct un calendar de elaborare a normelor, de cunoaştere, după aceea, în profunzime de către toţi medicii de familie a modului de aplicare a normelor şi, evident, după 1 aprilie, de implementare corectă şi în avantajul pacienţilor. Până la sfârşitul lunii februarie să putem să avem toate normele elaborate şi, în cursul lunii martie, să aducem aceste prevederi la cunoştinţa opiniei publice", a spus Nicolăescu.Autor:
Radio România
Editor:
Luminiţa Apostolescu
Adăugat:
2 Februarie 2014


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza