Grindeanu: Programul de guvernare va fi pus în practică de la 1 februarie

Programul de guvernare va fi pus în practică de la 1 februarie, până atunci fiind posibil să fie aprobat bugetul de stat pentru acest an, a spus premierul desemnat, Sorin Grindeanu.

Adăugat: 3 Ianuarie 2017
Ultima actualizare:3 Ianuarie 2017

Politica Romaneasca
Foto: Sorin Grindeanu, premier desemnat
trimite pe mail

Programul de guvernare care ar urma să fie votat de Parlament mâine va fi pus în practică de la 1 februarie.

Până atunci este foarte posibil să fie aprobat bugetul de stat pentru acest an, a spus premierul desemnat, Sorin Grindeanu, care a dat asigurări că toate măsurile anunţate în campania electorală vor fi aplicate.

"Eu îmi doresc ca tot ceea ce noi am spus şi vom face să fie pus în aplicare ca şi program de guvernare. Toate aceste lucruri ţin de obligaţia noastră ca şi guvern cu susţinerea coaliţiei PSD-ALDE în Parlament. Acest program de guvernare a fost votat de români şi într-un mod masiv. Datoria mea şi a Guvernului este să ne ţinem de programul de guvernare obligatoriu şi să implementăm toate acele măsuri prevăzute în programul de guvernare şi votate de români", a spus Sorin Grindeanu.

Printre promisiunile PSD se numără creşterea salariului minim de la 1.250 la 1.450 de lei, eliminarea contribuţiei la sănătate pentru toţi pensionarii şi scutirea de impozitul pe venit pentru toate pensiile sub 2.000 de lei.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
3 Ianuarie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza