Ghid de accesare a fondurilor europene, în dezbatere publică

Noul ghid de accesare a fondurilor europene se adresează comunităţilor aflate în zone urbane marginalizate.

Adăugat: 3 August 2016
Ultima actualizare:3 August 2016

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Ministerul Fondurilor Europene a pus în dezbatere publică un nou ghid de accesare a fondurilor europene, prin intermediul unei competiţii de proiecte care vor fi finanţate cu 5 milioane de euro.

Pot beneficia comunităţile aflate în zone urbane marginalizate, cu o populaţie de peste 20.000 de locuitori , a explicat Ciprian Necula, secretar de stat în Ministerul Fondurilor Europene.  

"Această finanţare, care e mică, vorbim de maxim 50 de mii de euro, este pentru a elabora strategii locale pentru localităţi de 20.000 şi 150.000 de locuitori, care să răspundă unor nevoi locale şi să propună soluţii asemenea locale. Orice ghid pe care l-am lansat la nivelul Ministerului Fodurilor Europene îl punem în dezbatere publică şi colectăm obiecţiile, criticile, sugestiile unor posibili beneficiari sau a oricăror persoane care doreşte să aducă o contribuţie la aceste ghiduri", a spus Ciprian Necula. 

Textul ghidului solicitantului şi documentele anexe pot fi consultate pe site-ul www.fonduri-ue.ro, după cum a transmis redactorul RRA Alis Georgescu.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
3 August 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza