Gheorghe Slabu (PPDD) promite creşterea salariilor şi a pensiilor

Preşedintele PPDD Constanţa, Gheorghe Slabu, a anunţat principalele priorităţi pe care le are partidul. Pensiile şi salariille sunt obiectivele prioritare.

Adăugat: 12 Noiembrie 2012
Ultima actualizare:12 Noiembrie 2012

Politica Romaneasca
Foto: Liderul PPDD filiala Constanţa, Gheorghe Slabu
trimite pe mail

Liderul Partidului Poporului Dan Diaconescu filiala Constanţa, Gheorghe Slabu, a asigură că "salariile bugetarilor şi pensiile vor creşte dacă va fi aplicat programul PPDD".

"Românii trăiesc rău şi asta o simţim cu toţii. Cei care au condus România până acum au fost preocupaţi mai mult de propriile lor interese, le-a păsat mai puţin de soarta oamenilor simpli. Este timpul să dăm o şansă acestei tinere formaţiuni. Toţi vrem salarii şi pensii mai mari. Vă asigur că şi salariile bugetarilor şi pensiile vor creşte dacă va fi aplicat programul nostru. În primul rând, trebuie să creăm locuri de muncă, să ajutăm firmele să se dezvolte, pentru a putea creşte nivelul încasărilor la buget", a declarat Slabu.

Totodată, el a amintit în discursul său de profesori.

"Pensionarii nu trebuie să mai plătească pentru medicamente. Trebuie să punem accent pe educaţie, profesorilor să le fie redat statutul demn, nu cel terfelit de acum. Împreună, sunt convins că putem face multe lucruri bune pentru Constanţa", a mai spus el.

Candidatul pentru Camera Deputaţilor, a vorbit simpatizanţilor despre politicienii de astăzi şi despre partidul pe care îl reprezintă.  

"Pentru prima dată din anul '89, românii au o alternativă care arată că politicienii care ne-au guvernat ei sunt în realitate aşa cum îi vedem zi de zi: mincinoşi, corupţi, interesaţi de propriul lor trai şi de propriu lor buzunar. În aceste condiţii nu există decât o alternativă, aceasta este Partidul Poporului Dan Diaconescu", a spus liderul PPDD Constanţa.   

În următoarea perioadă, Gheorghe Slabu a anunţat că va fi prezent în fiecare zi pe străzile Constanţei, pentru a se întâlni cu oamenii şi a le explica de ce trebuie să aibă încredere în programul PPDD.Autor:
Andrei Şerban
Editor:
Flori Doman
Reporter:
Mona Constatinescu
Adăugat:
12 Noiembrie 2012


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza