George Simion l-a bruscat şi jignit pe ministrul Energiei, Virgil Popescu

Incident la Camera Deputaţilor, în timpul dezbaterii moţiunii simple depuse de USR la adresa ministrului energiei, Virgil Popescu.

Adăugat: 7 Februarie 2022
Ultima actualizare:7 Februarie 2022

Politica Romaneasca
Foto: George Simion. Sursa: www.facebook.com/photo
trimite pe mail

Incidentul s-a produs în timp ce ministrul Energiei, Virgil Popescu, răspundea acuzaţiilor aduse de USR, în moţiune, moment în care liderul de grup al AUR, George Simion, s-a dus la tribună şi a întrerupt discursul ministrului, l-a bruscat şi jignit pe acesta şi i-a adresat mai multe cuvinte grele.

În acel moment, preşedintele de şedinţă a suspendat dezbaterile asupra moţiunii simple iniţiate de USR.

Este vorba de o moţiune în care Virgil Popescu este acuzat că reprezintă un pericol pentru securitatea energetică a României şi trebuie să plece din funcţie.

De asemenea, cei de la USR califică drept un dezastru gestionarea crizei facturilor la energie şi amintesc cei de la USR că românii au ajuns să plătească sume uriaşe, iar cetăţenii şi economia suferă din cauza deciziilor luate de autorităţi.

Deputatul USR, Radu Miruţă: România trebuie să o ia urgent pe calea cea bună şi să meargă în direcţia reparării răului din sectorul energetic. Putem deveni independenţi energetic şi exportatori chiar de energie şi de gaze naturale, dar pentru asta e nevoie de un profesionist la conducerea acestui minister, e nevoie de viziune şi de curaj, e nevoie de măsuri concrete care să ducă la dezvoltarea investiţiilor în piaţă.

Cum spuneam, ministrul Energiei, Virgil Popescu, a fost întrerupt de liderul AUR, George Simion, să îşi continue discursul.

A reușit  să le dea replica celor de la USR pe care i-a acuzat de iresponsabilitate, pentru că au părăsit guvernarea într-un moment de criză pentru România.

Virgil Popescu: USR şi-a luat jucăriile şi a ieşit de la guvernare. Nu le-a păsat că se anunţă o criză pe zona de energie sau că românii vor fi împovăraţi. Acum plâng românilor pe umăr cu lacrimi de crocodil, prin /.../ lacrimogene despre puterea de cumpărare a familiilor cu mulţi copii şi a bătrânilor ,de parcă ar fi /.../ cartea cu tehnici de manipulare şi propagandă comunistă.

La această oră este în desfăşurare o şedinţă a Biroului permanent al Camerei Deputaţilor pentru a decide un alt program pentru dezbaterea şi votul asupra moţiunii simple.

Aşadar, deocamdată dezbaterea moţiunii a fost suspendată.Autor:
Amalia Bojescu
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
7 Februarie 2022


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza