George Becali poate fi eliberat condiționat

Judecătoria Medgidia a hotârât că Gigi Becali poate fi eliberat condiționat, dar decizia nu este definitivă.

Adăugat: 6 Martie 2015
Ultima actualizare:6 Martie 2015

Politica Romaneasca
Foto: George Becali
trimite pe mail

Magistraţii Judecătoriei Medgidia au admis, vineri, cererea omului de afaceri George Becali privind eliberarea sa condiţionată din Penitenciarul Poarta Albă.

În cazul în care sentința  nu va fi contestată de procurori, Becali va putea pleca acasă la începutul săptămânii viitoare.

"Dacă se admite cererea de eliberare condiţionată şi nu se formulează contestaţie din partea DNA, hotărârea rămâne definitivă şi, după expirarea termenului prevăzut de lege de trei zile, va fi pus în libertate. Dacă se formulează contestaţie, în ipoteza admiterii cererii, atunci rămâne încarcerat până se va soluţiona contestaţia. (...) Eu cred că se va admite cererea", a declarat avocatul lui George Becali, citat de Agerpres, înaintea aflării sentinței.

Potrivit acestuia, clientul său întruneşte toate condiţiile legale pentru a fi eliberat condiţionat.

George Becali a scos în evidenţă, în faţa judecătorilor, actele caritabile pe care le-a făcut în timpul în care s-a aflat în penitenciar.

Condamnat la închisoare în 2013, George Becali a fost transferat, la solicitarea sa, de la Penitenciarul Jilava la Penitenciarul Poarta Albă, fiind încarcerat în regim deschis.

Becali a fost condamnat la trei ani şi jumătate de închisoare, după ce a primit trei ani de detenţie în cazul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării Naţionale, la care s-au adăugat alte şase luni după condamnarea în dosarul "Valiza".
 Autor:
Politica Romaneasca
Editor:
Luminița Apostolescu
Adăugat:
6 Martie 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza