Gabriela Firea propune programul "Hrană sănătoasă pentru București"

Gabriela Firea promite că va înfiinţa, în colaborare cu primarii de sector, pieţe ţărăneşti, unde producătorii agricoli tradiţionali să-şi poată vinde marfa.

Adăugat: 25 Mai 2016
Ultima actualizare:25 Mai 2016

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Candidatul alianţei PSD-UNPR pentru fotoliul de primar general al capitalei, Gabriela Firea, propune programul "Hrană sănătoasă pentru București".

În cazul în care va ajunge primar, Gabriela Firea va înfiinţa, în colaborare cu primarii de sector, pieţe ţărăneşti, unde producătorii agricoli tradiţionali să-şi poată vinde marfa , se arată într-un comunicat de presă.

Mutu: Reabilitarea termică poate fi finalizată pe durata unui singur mandat

PSD-UNPR pentru Primăria Sectorului 6, Gabriel Mutu, consideră că reabilitarea termică a blocurilor de locuinţe poate fi finalizată pe durata unui singur mandat.

"Este suficient, dacă pui aceşti bani lângă banii europeni, să ai o dezvoltare coerentă pentru următorii 10-15 ani şi să finalizezi reabilitarea termică într-un termen relativ scurt. Sectorul 3, în patru ani de zile, a reabilitat aproximativ 900 de blocuri. De ce acolo s-a putut? Robert Negoiţă, colegul nostru, la primul mandat, pentru că a devenit primar în 2012 şi în 4 ani a schimbat faţa Sectorului 3", a spus Gabriel Mutu.

Turcescu are măsuri pentru persoanele cu handicap

Candidatul PMP la Primăria Capitalei, Robert Turcescu, a prezentat în cadrul unei întâlniri cu reprezentanţi ai societăţii civile, principalele obiective cuprinse în programul său electoral.

Reporterul RRA,  Iulia Gherman a aflat că unul dintre capitole se referă la măsuri pentru persoanele cu handicap, reducerea birocraţiei şi integrarea acestora pe piaţa muncii.

"Municipalitatea trebuie să găsească varianta prin care ea să vină în sprijinul acestor oameni şi aceste lucruri se pot face foarte rapid. Nu-i punem pe drumuri. Voi face lobby la nivelul primarului general al capitalei pentru educaţie şi contact între persoane cu dizabilităţi şi cetăţeni şi voi sprijini, de asemenea, ca primar general integrarea acestor oameni inclusiv în structurile administraţiei publice locale", a spus Turcescu.

Prioritățile lui Predoiu

Candidatul PNL la Primăria Generală a Capitalei, Cătălin Predoiu, propune transformarea Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti din simplu administrator în manager de sistem.

La o dezbatere cu reprezentanţi ai Sanitas şi ai Asociaţiei Pacienţilor el a prezentat programul PNL privind sănătatea: un spital nou multidisciplinar şi o unitate de primiri urgenţe în Sectorul 3, extinderea reţelei de centre de asistenţă pentru cei cu probleme sociale şi mai multe cabinete medicale în şcoli.

Gorghiu: E nevoie ca primarul viitor al capitalei să fie un om integru

Copreședintele PNL, Alina Gorghiu, îndeamnă alegătorii să susțină prin vot candidații partidului la alegerile

"E nevoie ca primarul viitor al capitalei să fie obligatoriu un om integru, un om cu experienţă profesională, cu experienţă administrativă, un om energic care are performanţă şi a avut performanţă până în acest moment. Un primar trebuie să vină cu soluţii serioase pentru capitală. Sigurul om care poate să conducă în acest moment cu forţă, cu pricepere Primăria Generală este colegul nostru Cătălin Predoiu", a susținut  Alina Gorghiu.

Daniel Barbu promite consultări periodice cu cetățenii

Candidatul ALDE la Primăria Generală a Capitalei, Daniel Barbu, a prezentat, la o întâlnire cu reprezentanţi ai asociaţiilor de proprietari din Sectorul 6, soluţiile sale pentru rezolvarea problemelor bucureştenilor. Democraţia participativă şi responsabilitatea împărtăşită ar putea mobiliza aparatul administrativ, crede Daniel Barbu.

"Este foarte important să existe o cooperare permanentă între primar şi cetăţeni. Adesea sunt chestiuni care au o importanţă mult prea mare ca un singur om să fie îndreptăţit să ia respectiva decizie. De aceea, ceea ce noi ne propunem, Alianţa Liberalilor şi Democraţilor, este să organizăm consultări periodice cu cetăţenii la nivelul capitalei şi la nivelul sectorelor", a spus Daniel Barbu.

Sorin Șova propune locuri de muncă şi proiecte de  infrastructură

Sorin Şova este candidat independent pentru Consiliul Judeţean Bacău.

El a prezentat presei câteva proiecte pe care le are în vedere pentru un nou mandat.

"Cele trei puncte ale mele în această campanie sunt bazate şi coordonate pe sănătate, crearea de locuri de muncă şi pe infrastructură. Cele trei, împreună, pot crea şi pot genera pentru judeţul Bacău prosperitate. Este binecunoscut faptul că Bacăul nu este legat de o autostradă de Vestul Europei, fapt care nemulţumeşte foarte mulţi băcăuani şi nu în ultimul rând pe oamenii de afaceri", a afirmat Sorin Şova.

Soos Zoltan promite parcări supraetajate

Candidatul UDMR la Primăria Târgu Mureş, Soos Zoltan, propune realizarea de parcări supraetajate după modele europene.

În cazul locuinţelor noi, primăria ar trebui să elibereze autorizaţie de construcţie doar dacă în proiectul acestor imobile sunt incluse şi garaje subterane,  se arată în comunicatul primit din partea UDMR.

Balint Jozsef vrea o administraţie mai apropiată de oameni

Candidatul Partidului Popular al Maghiarilor din Transilvania la Primăria Sfântu Gheorghe este Balint Jozsef.

El propune noi locuri de muncă, stoparea corupţiei şi o administraţie mai apropiată de oameni ,  transmite corespondentul RRA, Oana Negrea.Autor:
Petruţa Dinu
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
25 Mai 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza