Gabriel Oprea, audiat de senatorii din Comisia Juridică

DNA solicită începerea urmăririi penale a lui Gabriel Oprea, pentru ucidere din culpă, în cazul decesului poliţistului Bogdan Gigină.

Adăugat: 13 Septembrie 2016
Ultima actualizare:13 Septembrie 2016

Politica Romaneasca
Foto: Gabriel Oprea, fost ministru de Interne
trimite pe mail

Senatorii din Comisia Juridică îl vor audia mâine pe fostul ministru de interne Gabriel Oprea pentru DNA a solicitat încuviinţarea începerii urmăririi penale.

Conducerea Senatului a stabilit că până vineri Comisia Juridică trebuie să prezinte un raport cu privire la audierea senatorului Gabriel Oprea, urmând ca votul în plenul Senatului să se dea cel mai probabil la începutul săptămânii viitoare, informează redactorul RRA,  Amalia Bojescu.

Avocatul fostului vicepremier şi ministru de interne, Gabriel Oprea, s-a prezentat  la comisia juridică a Senatului pentru a consulta dosarul în care acesta este acuzat de ucidere din culpă, în cazul decesului poliţistului Bogdan Gigină.

Poliţistul Bogdan Gigină şi-a pierdut viaţa, anul trecut, într-un accident de motocicletă, în timp ce făcea parte din coloana oficială a lui Oprea, pe atunci ministru de Interne.

Ancheta declanşată după moartea poliţistului a investigat, printre altele, dacă fostul ministru ar fi avut, la momentul respectiv dreptul la coloană oficială, întrucât - susţin procurorii DNA - ar fi fost vorba de o deplasare în interes privat.

Fostul vicepremier şi ministru de interne Gabriel Oprea se consideră nevinovat pentru moartea poliţistului Bogdan Gigină.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
13 Septembrie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza