Gabriel Mutu: Putem atrage fonduri europene pentru curățenie și reabilitare termică

Avem posibilitatea să atragem fonduri europene în sectorul 6, a declarat Gabriel Mutu, candidatul alianţei PSD-UNPR la Primăria Sectorului 6.

Adăugat: 19 Mai 2016
Ultima actualizare:19 Mai 2016

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Candidatul alianţei PSD-UNPR la Primăria Sectorului 6, Gabriel Mutu, susţine că proiecte importante pot fi demarate prin fonduri europene.

Redactorul nostru Alexandra Cristea ne-a informat că Gabriel Mutu s-a întâlnit, astăzi, cu cetăţenii din Drumul Taberei.

"Curăţenia, reabilitarea termică pentru că avem posibilitatea să atragem fonduri europene. În Sectorul 6 nu a venit nici măcar un euro pe acest proiect de reabilitare termică. Asta vom face. Din 6 iunie ne apucăm, scriem proiecte cu finanţare europeană, nu doar pentru reabilitare termică, ci şi pentru infrastructură, pentru dezvoltarea sistemului educaţional din sectorul 6, pentru că avem cum. Legea ne permite, există fonduri alocate şi trebuie să învăţăm odată că nu poţi face o dezvoltare coerentă dacă nu accesezi fonduri europene, mai ales când ai un buget relativ mic", a spus Gabriel Mutu.

Nicușor Dan vrea reducerea birocrației

Candidatul Ununi "Salvaţi Bucureştiul" la Primăria Capitalei, Nicuşor Dan, are soluţii pentru simplificarea administrației în relaţia cu cetățeanul.

"Pentru autorizaţie de construire, un cetăţean are nevoie de avize de la vreo 10 instituţii: Pompieri, Cultură, Mediu ş.a.m.d. Ce am spus eu este că cetăţeanul va veni cu un întreg set de acte pe care noi i-l vom spune şi mai departe Primăria se va duce către Pompier, Cultură, Mediu ş.a.m.d., solicitându-le acelora să dea răspunsul în termenul de 15 sau 30 de zile pe care-l prevede legea", a spus Nicuşor Dan.

Băsescu: PMP, partidul care se poate dedica cetățenilor

Echipa PMP este onestă, pentru că nu promite lucruri ce nu se pot realiza, susţine preşedintele formaţiunii Traian Băsescu.

După cum transmite redactorul RRA,  Mugur Mihăiţă, liderul PMP i-a îndemnat pe cetăţeni să îi cunoască pe candidaţii formaţiunii şi să-i voteze:

"Partidul Mişcarea Populară cu 85% din membrii săi pentru prima dată înscrişi într-un partid politic este ceea ce, în fapt, îşi doresc şi nu le este clar, unde e acel partid nou. Avem obligaţia să le spunem că acesta este partidul pe care-l caută. Acesta este partidul care se poate dedica cetăţenilor şi nu intereselor de partid", a susținut Traian Băsescu.

Guruianu propune programul "Şapte plus"

Mădălin Guruianu este candidatul PNL la Primăria Sfântu Gheorghe.

El şi-a lansat programul electoral ce cuprinde obiective din domeniul economic, administrativ şi educaţional:

"Se numeşte "Şapte plus" şi sunt şapte motive pe patru subiecte diferite, cum credem noi că Sfântu Gheorghe ar putea să arate mai bine, oamenii să o ducă mai bine în acest oraş. Ce este foarte important în mesajul pe care vreau să-l transmit este că aş spera ca fiecare dintre contracandidaţii la postul de consilier local să-şi facă public programul şi, din punctul meu de vedere, aş participa la orice fel de dezbatere cu oricare dintre candidaţi", a spus Mădălin Guruianu .

Consilierii UDMR,  "un factor de stabilitate"

Prezenţa UDMR în Consiliul Local al oraşului Baia Sprie constituie un factor de stabilitate, este de părere candidatul Uniunii, Szakacs Levente.

"Avem o echipă formată atât din oameni noi, cât şi din oameni care au mai lucrat în administraţie, şi eu zic că în oraşul Baia Sprie consilierii UDMR au fost tot timpul un factor de stabilitate, un factor care a adus doar beneficii oraşului, şi scopul nostru în continuare este acela de a ajuta la progresul şi dezvoltarea oraşului", a susținut Szakacs Levente.

Dezvoltarea zonei "Vânju Mare", prioritatea candidatului ALDE

Candidatul ALDE la un post de consilier judeţean în Mehedinţi, Viorel Palaşcă, a discutat cu cetăţenii din Vânju Mare despre posibilităţile de dezvoltare a zonei.

"Cred că în această zonă se poate mult mai mult. Deci, nu vorbesc numai de oraşul Vânju Mare. Ne uităm la acest târg şi cred că aici în afară de nişte condiţii minime de civilizaţie, de desfăşurare a comerţului, se poate mult mai mult: o zonă etalon comercială pentru desfacerea produselor agricole din judeţul Mehedinţi. Sunt convins că viitorul primar al oraşului Vânju Mare, viitorii primari din zona respectivă vor avea grijă ca această zonă agricolă importantă a judeţului Mehedinţi să se dezvolte şi să arate cu totul şi cu totul altfel peste câţiva ani", a declarat Viorel Palaşcă.
 Autor:
Alina Bordeiaşu
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
19 Mai 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza