Fostul premier Victor Ponta, prezent la lansarea unor candidaţi în Dolj

Fostul premier Victor Ponta a fost prezent ieri în mai multe localităţi din judeţul Dolj, unde a participat la lansarea unor candidaţi la alegerile locale de la 5 iunie.

Adăugat: 6 Mai 2016
Ultima actualizare:6 Mai 2016

Politica Romaneasca
Foto: Victor Ponta, deputat PSD, fost premier
trimite pe mail

Fostul prim-ministru Victor Ponta, în calitate de deputat al PSD, a ajuns, ieri, în oraşul Filiaşi, pentru a participa la lansarea candidatului PSD la funcţia de primar, Costeluş Gheorghe Ilie, eveniment care a debutat la Casa de Cultură din localitate.

Locuitorii comunei Cârcea au fost invitaţi, ieri, să ia parte la deschiderea Centrului Cultural şi a bazei sportive, investiţii despre care s-a spus că pot rivaliza cu proiecte similare din ţară.

După ce un sobor de preoţi a sfinţit clădirea, a fost tăiată panglica inaugurală de către primarul Valerică Pupăză şi preşedintele PSD Dolj, Claudiu Manda, apoi toţi cei prezenţi au fost invitaţi să viziteze complexul.

Candidatul PSD la funcția de primar al  localităţii Cârcea, Valerică Pupăză, a prezentat proiectele investiționale realizate pe parcursul mandatului său.

UDMR are peste 9.000 de candidați în cursa pentru alegerile locale din 5 iunie.

Uniunea va avea circa 300 de candidați la funcții de primari, 500 de liste cu consilieri locali și 16 liste județene în 15 județe din Transilvania și în județul Gorj.

Președintele executiv al UDMR, Kovacs Peter a declarat că pe lângă oamenii experimentați din administrațiile publice locale, au fost desemnați și mulți candidați tineri, credibili, capabili să muncească eficient în interesul dezvoltării comunităților locale.

Scopul neschimbat al UDMR este de a-și păstra reprezentarea în administrațiile locale și județene, de a garanta apărarea intereselor și drepturilor comunității la toate nivelele de reprezentare, transmit reporterii de la Radio Oltenia Craiova.Autor:
Radio Craiova
Editor:
Simona Mihăescu
Reporter:
Cristina Ladaru
Adăugat:
6 Mai 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza