Fostul deputat Theodor Nicolescu şi fosta consilieră a lui Oprea, acuzaţi de corupţie

Audieri la DNA într-un nou dosar care vizează despăgubiri ilegale la Autoritatea Naţională de Restituire a Proprietăţilor.

Adăugat: 30 Martie 2017
Ultima actualizare:30 Martie 2017

Politica Romaneasca
Foto: Theodor Nicolescu
trimite pe mail

Fostul deputat Theodor Nicolescu şi Ingrid Mocanu, fosta consilieră a lui Gabriel Oprea, sunt acuzaţi de abuz în serviciu.

Cei doi susţin însă că nu-i cunosc pe oamenii pe care i-au despăgubit în anul 2008 - pentru un teren din centrul capitalei.

Prejudiciul ar fi evaluat la 600 de mii de lei, sumă despre care Theodor Nicolescu spune că ar fi justificată. 

"N-am încălcat vreo lege sau vreo ordonanţă în exercitarea atribuţiilor mele, dar nici măcar un alt tip de act normativ. Nu sunt evaluator. Dar vă pot spune un lucru, în calitate de jurist: în momentul în care ai un expert care zice o sumă şi un altul care zice o sumă, nu înseamnă că prejudiciul acela e cert. Lucrul acesta e valabil pentru absolut toate dosarele. Faptul că un specialist de la DNA spune că ar exista un prejudiciu, nu înseamnă şi că acel prejudiciu există cu adevărat", a spus Theodor Nicolescu.

Fostul deputat  mai este implicat într-un dosar de corupţie, care vizează tot despăgubiri ANRP, fiind judecat pentru abuz în serviciu după ce l-ar fi despăgubit ilegal pe Horia Simu, transmite reporterul RRA, Diana Surdu.
 Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
30 Martie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza