Forţa Civică cere demisia " ipocritului Radu Stroe"

Partidul Forţa Civică cere demisia ministrului de interne, Radu Stroe pentru incapacitatea instituţională şi morală de a gestiona situaţia de criză apărută în urma accidentului aviatic din munţii Apuseni.

Adăugat: 21 Ianuarie 2014
Ultima actualizare:21 Ianuarie 2014

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Secretarul general al formaţiunii, Ştefan Pirpiliu,  susţine că tragicul accident aviatic în urma căruia două persoane şi-au pierdut viaţa a fost privit cu o maximă detaşare de către membri ai Executivului.

În comunicatul remis presei, Pirpiliu consideră că s-a primit o nouă dovadă a "incompetenţei crase" a autorităţilor române, apreciind că guvernul Ponta a privit cu "maximă detaşare" accidentul aviatic de luni seară.

"Ieri am primit o noua dovadă a crasei incompetenţe a autorităţilor române. Tragicul accident aviatic în urma căruia două persoane şi-au pierdut viaţa a fost privit cu o maximă detaşare de către membri ai Executivului. Cerem demisia ministrului de Interne pentru incapacitatea instituţională şi morală de a gestiona această situaţie de criză. Cerem demisia ipocritului Radu Stroe", se scrie în comunicat.

În opinia sa, incidentul nu avea nevoie de o celula de criza constituita la 12 ore de la accident, ci de un coordonator.

"Este incredibil câtă aroganţă şi infatuare a afişat ministrul de Interne în interviurile acordate ieri. La faţa
locului puteau fi trimise instituţiile abilitate de a interveni, inclusiv un coordonator. Condamn indolenţa afişată de Radu Stroe. Nu poţi declara că aeronava SMURD nu a fost trimisă la faţa accidentului întrucât aceasta este pentru salvare de oameni, nu pentru alte activităţi", subliniază Pirpiliu.

Reprezentantul opoziţiei îi cere ministrului ca înainte de a părăsi portofoliul de la Interne să îi  demită pe prefecţi şi să solicite instituţiilor abilitate o anchetă internă.Autor:
Petruţa Smântână
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
21 Ianuarie 2014


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza