Florin Cîţu, aviz negativ din partea comisiilor reunite ale Parlamentului

Ministrul propus pentru Finanțe, Florin Cîțu, a primit aviz negativ, în timp ce generalul în rezervă Nicolae Ciucă, propus pentru funcţia de ministru al apărării, a fost avizat pozitiv.

Adăugat: 29 Octombrie 2019
Ultima actualizare:29 Octombrie 2019

Politica Romaneasca
Foto: Florin Cîțu
trimite pe mail

Ministrul propus pentru preluarea portofoliului finanţelor publice, Florin Cîţu, a primit aviz negativ din partea comisiilor reunite de specialitate ale Parlamentului.

S-au înregistrat 19 voturi pentru, 19 împotrivă şi nicio abţinere, ne-a transmis redactorul RRA Petruţa Obrejan.

Nicolae Ciucă, avizat favorabil

Generalul în rezervă Nicolae Ciucă, propus pentru funcţia de ministru al apărării în noul guvern, a primit aviz favorabil din partea comisiilor de specialitate ale parlamentului. S-au înregistrat 18 voturi pentru, 6 împotrivă şi o abţinere.

Ţintele pe termen scurt pe care acesta şi le propune sunt: asigurarea unei execuţii bugetare pe 2019 care să corespundă cât mai bine celor două procente din PIB alocate, dar şi construcţia bugetară echilibartă pentru anul viitor.

Pe de altă parte, generalul în rezervă Nicolae Ciucă a afirmat că experimentele în domeniul legislaţiei privind salarizarea şi pensiile militarilor trebuie oprite, pentru că, în opinia sa, acestea afectează moralul şi starea de spirit în instituţiile cu responsabilităţi în domeniul securităţii naţionale.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
29 Octombrie 2019


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza