Fifor face un apel către cetăţeni să respecte regulile privind traficul în condiţii de iarnă

Premierul interimar Mihai Fifor a făcut declaraţii în exclusivitate privind remedierea problemelor apărute în urma vremii nefavorabile.

Adăugat: 19 Ianuarie 2018
Ultima actualizare:19 Ianuarie 2018

Politica Romaneasca
Foto: Videoconferinţă la sediul MAI
trimite pe mail

Autorităţile intervin şi la această oră pentru remedierea ultimelor probleme apărute în urma vremii nefavorabile.

Se acţionează pentru ca şi ultimele drumuri blocate să fie deschise circulaţiei, a declarat în exclusivitate pentru RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI premierul interimar Mihai Fifor, după o şedinţă operativă a MAI.

El a făcut şi un apel către cetăţeni.

"Practic, suntem într-o situaţie normală în momentul de faţă şi fac un apel ca o dată cu apariţia unui nou val de ninsoare, dacă acesta va apărea, cetăţenii să înţeleagă că trebuie să ne sprijine şi ei şi că trebuie să respecte nişte reguli care se impun în principal în traficul în condiţii de iarnă, pentru că multe din situaţiile apărute s-au datorat şi lipsei de înţelegere a celor care participă la trafic. E adevărat, poate există urgenţe şi trebuie să ne deplasăm, dar atunci când chiar nu există o urgenţă pentru a ne deplasa, este bine să se asculte şi să se respecte indicaţiile celor de la Poliţia Circulaţie pentru că dacă nu suntem pregătiţi să facem o deplasare în condiţii de iarnă, mai bine rămânem acasă", a spus Mihai Fifor.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
19 Ianuarie 2018


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza