Explicaţia premierului privitoarea la amânarea vizelor pentru Canada

Autorităţile canadiene au amânat eliminarea vizelor pentru cetăţenii români pentru că se temeau de imigraţia ilegală şi de riscul creşterii numărului de cereri de azil, a declarat, premierul Dacian Cioloş.

Adăugat: 1 Noiembrie 2016
Ultima actualizare:1 Noiembrie 2016

Politica Romaneasca
trimite pe mail

El a precizat azi, într-un interviu pentru Adevărul Live, că măsura va fi confirmată odată cu adoptarea acordului comercial dintre Canada şi Uniunea Europeană.

Rugat să comenteze afirmaţiile preşedintelui PSD, potrivit căruia guvernul nu a avut niciun merit în eliminarea vizelor pentru Canada, întrucât ar fi fost o negociere la nivelul Uniunii, Dacian Cioloş a replicat:

"Eu nu înţeleg de ce domnul Dragnea ar fi supărat de acest succes, cu atât mai mult cu cât e inclusiv un membru PSD, domnul Sorin Moisă, europarlamentar, care s-a implicat într-un mod foarte activ. Nu spun că e un succes al guvernului, e un succes al României, şi eu cred că atunci când avem astfel de succese sau reuşim să obţinem lucruri care sunt fireşti, dar pentru care trebuie să te baţi, nu avem de ce să nu o spunem şi nu trebuie văzută asta ca un succes al unora împotriva altora. E un succes al României", a afirmat Dacian Cioloş.


 Autor:
Radiojurnal
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
1 Noiembrie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza