Eugen Tomac: Am soluţii pentru rezolvarea locurilor de parcare din Bucureşti

Candidatul Partidului Mișcarea Populară pentru Primăria Sectorului 1, Eugen Tomac, susține că are soluții pentru rezolvarea problemei locurilor de parcare din capitală.

Adăugat: 19 Mai 2016
Ultima actualizare:19 Mai 2016

Politica Romaneasca
Foto: Eugen Tomac, candidatul PMP la Primăria Capitalei
trimite pe mail

Acesta a afirmat, într-o întâlnire electorală, că trebuie construite parcările subterane pentru ca bucureştenii să poate avea locuri pentru parcare.

"Soluţiile sunt simple. Trebuie să identificăm suprafeţe de 2.500-3.000 de metri pătraţi pe care să construim parcări supraterane multietajate cu o capacitate între 300 şi 350 de locuri de parcare. Să începem să avem curajul să construim parcări subterane. Deja am identificat şi spaţiile unde pot fi construite aceste parcări subterane", a spus Tomac.(Reporter: Alexandra Cristea)

Cătălin Predoiu vrea investiţii în parcul auto şi culoar unic pentru urgenţe

Candidatul PNL pentru Primăria Capitalei, Cătălin Predoiu, susţine că are măsuri pentru fluidizarea traficului: un sistem inteligent de parcări, biletul unic de călătorie, centurile ocolitoare ori banda unică pentru urgență și transport în comun.

"Voi reda timp bucureştenilor dublând viteza de circulaţie a RATB cu management corporatist, cu investiţii în parcul auto, cu un culoar unic pentru urgenţă general, sistemul de parcări integrate în centru la Charles de Gaulle, Lahovari, Grădina Icoanei, Piaţa Alba Iulia, Gara de Nord, Walter Mărăcineanu. Sunt proiecte care stau pe masa primăriei pentru care există bani, sunt proiecte care n-au nevoie decât de noi, să le facem odată pentru bucureşteni. Eu le voi face!", a susţinut el.(Reporter: Mugur Mihăiţă)

Liderul PSD, Liviu Dragnea, prezent la lansarea candidaţilor din judeţul Ialomiţa

PSD Ialomiţa a lansat candidaţii pentru alegerile locale din 5 iunie.

După cum transmite corespondentul nostru Clementina Tudor, priorităţile social-democraţilor sunt sănătatea şi educaţia. Prezent la eveniment, liderul PSD, Liviu Dragnea, a promis sprijin pentru reînfiinţarea aeroportului din Alexeni.

"Acest judeţ /.../ printr-o nouă etapă de dezvoltare. Aveţi aici un obiectiv care are un potenţial uriaş. La Alexeni, fostul aeroport militar, pentru cre începusem demersurile... O să tratăm la judeţ, o să dezvoltăm acolo un aeroport, un hub internaţional extrem de potent de la toamnă când vom prelua guvernarea o să transferăm acel obiectiv pentru ca /.../ unul din cele mai bogate judeţe", a promis Dragnea.

Alexandrina Matei este candidat independent la funcţia de primar al Sibiului.

Dacă va ajunge primar, Alexandrina Matei are în vedere o dezvoltare echilibrată a oraşului şi propune o îmbunătăţire a condiţiilor de viaţă şi pentru locuitorii de la periferia oraşului.

"Facem totul pentru cetăţean şi vreau ca cetăţeanul de la marginea Sibiului să aibă aceleaşi condiţii ca şi mine. Eu locuiesc în centru. Asfaltul este o chestiune de civilizaţie, nu mi se pare că e un lux. Ca şi maşina în ziua de astăzi, şi asfaltul este o chestiune normală de civilizaţie a mileniului 3. Deci trebuie să fie peste tot asfaltat", consideră Alexandrina Matei.(Reporter: Carmen Vulcan)

Candidatul UNPR pentru un nou mandat la Primăria Galaţi, Marius Stan, a prezentat la o conferinţă de presă proiectul de realizare a subtraversării Dunării la Galaţi.

O hartă adevărată a investiţiilor din România, un proiect care, corelat cu ceea ce înseamnă realizarea centrului /.../ de transport de la Galaţi însumând 130 de milioane, cele două proiecte corelate cu drumul ocolitor al Galaţiului, cu drumul de centură pe care le-am propus în mod /.../, ne fac cu adevărat interesanţi.(Reporter: Maria Măndiţa)

Din agenda electorală a zilei

►Candidaţii UDMR pentru Consiliul Judeţean Maramureş susţin de la această oră o conferinţă de presă la sediul Uniunii din Baia Mare.

►Copreşedintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu este aşteptat după-amiază la Zalău pentru a se întâlni cu alegătorii.

►La ora 14:00 este programată o conferinţă de presă susţinută de candidatul independent la Primăria Zalău, Gheorghe Stanciu.

►Aflat în campanie electorală în judeţul Gorj, preşedintele PMP, Traian Băsescu, va susţine de la ora 12:00 o conferinţă de presă.
                                                         
►În capitală, candidatul USB pentru primăria generală, Nicuşor Dan, şi candidaţii Uniunii pentru primăriile de sector prezintă presei proiectele lor pentru bucureşteni.

►Candidatul Alianţei PSD-UNP, Gabriela Firea, împreună cu Gabriel Mutu, candidatul Alianţei pentru primăria Sectorului 6, participă la o acţiune electorală în Piaţa Chilia Veche - Drumul Taberei.

►Candidaţii liberali pentru primăria generală şi primăria sectorului 3, Cătălin Predoiu şi Cristina Pocora, vor fi pe platforma fostei uzine Republica, unde de la ora 16:00 vor prezenta proiectul PNL de dezvoltare a unui parc tehnologic pe acest amplasament.Autor:
Petruţa Dinu
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
19 Mai 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza