Emil Moldovan promite modernizarea drumului "Poarta Transilvaniei"

Una dintre priorităţile lui Emil Moldovan este modernizarea a peste 55 de kilometri de drum judeţean, supranumit "Poarta Transilvaniei".

Adăugat: 20 Mai 2016
Ultima actualizare:20 Mai 2016

Politica Romaneasca
Foto: Emil Moldovan
trimite pe mail

Emil Moldovan este numărul 1 pe lista PSD pentru candidaţi pentru consilieri judeţeni în Bistriţa Năsăud.

După cum transmite corespondentul nostru Cristiana Sabău, una dintre priorităţile lui Emil Moldovan este modernizarea a peste 55 de kilometri de drum judeţean, supranumit "Poarta Transilvaniei".

"Ghidul a fost lansat, are şanse de finanţare de 100%. Avem în momentul de faţă finanţări pentru patru loturi din cele cinci. Rămâne ca cel de-al cincilea lot să primească şi acel tronson între Ilva Mare şi Lunca Ilvei finanţare. Undeva până pe la finalul anului viitor aceste drumuri să fie modernizate", a susținut Emil Moldvan.

Hartă cu realizările în domeniul infrastructurii a candidatului Titu Bojin

Titu Bojin este candidat la Consiliul Judetean Timiş din partea UNPR.

La o întâlnire cu presa, el a anunţat că va realiza o hartă cu toate realizările din domeniul infrastructurii din judeţ.

Corespondentul RRA,  Alina Bujancă a mai aflat că materialul electoral realizat de Titu Bojin va cuprinde şi investiţiile în reţelele de apă şi canalizare în perioada 2012-2016.

"În condiţii normale, eu sper ca până la finele anului viitor - aşa cum am promis - să nu mai existe localitate în judeţul Timiş care să nu fie legată prin asfalt la drumurile judeţene, naţionale, unele chiar la autostradă", a susținut Titu Bojin.

Kereskenyi Gabor, campanie din ușă în ușă

Candidatul UDMR la Primăria Satu Mare, Kereskenyi Gabor, duce o campanie din uşă în uşă şi susţine că programul său privind dezvoltarea oraşului coincide cu dorinţele sătmărenilor.

"Sătmărenii vor un oraş în care siguranţa copiilor şi viitorul familiilor lor nu este în pericol. Sătmărenii vor un oraş unde problemele sunt rezolvate şi nu rămân promisiuni goale. Este foarte bine să primim aceste feed-backuri pozitive de la sătmăreni şi acea părere a oamenilor că UDMR, împreună cu Forumul Democrat German, reprezintă un partener al sătmărenilor, un partener pentru viitorul oraşului nostru", a susținut Kereskenyi Gabor.

Cristina Pocora promite spital regional în sectorul 3

Cristina Pocora candidează din partea PNL pentru Primăria Sectorului 3 din Capitală.

Prioritatea sa este înființarea unui spital regional de urgență în acest sector.

"Primele două ţinte din programul meu, cu care am venit în faţa cetăţenilor în această campanie: crearea de locuri de muncă şi construirea unui spital regional de urgenţă care se poate construi în Sectorul 3. Avem un studiu de fezabilitate, avem terenul, sunt banii europeni. Sigur că poţi să alegi să pui panseluţe, să faci borduri de un metru, cum sunt o serie de proiecte, sau poţi să faci lucruri de viitor", a spus Cristina Pocora.

Tomac vrea să construiască centru de afaceri în sectorul 1

Candidatul Partidului Mișcarea Populară pentru Primăria Sectorului 1, Eugen Tomac, își propune să construiască un centru de afaceri pentru a crea locuri de muncă în sector.

El spune că astfel se vor aduna mai mulți bani la bugetul local și, prin urmare, mai mulți bani pentru Sectorul 1.

"În 2016 avem 1.000 de hectare de teren ocupate de sectorul de afaceri. Sunt sigur că în următorii patru ani de zile putem mări cu 15% suprafaţa de teren ocupată de noi activităţi economice. Aceasta înseamnă performanţă, aceasta înseamnă responsabilitate, asta înseamnă viziuşne şi locuri de muncă bine plătite pentru cetăţenii sectorului nostru", a susținut Eugen Tomac.

Soluțiile lui Nicușor Dan pentru traficul din București

Candidatul Uniunii Salvaţi Bucureştiul la Primăria Capitalei, Nicuşor Dan, are soluţii pentru traficul din Bucureşti, respectiv parteneriat cu Compania Naţională de Autostrăzi şi alocarea de fonduri de către primărie pentru finalizarea şoselei de centură. Proiectul propus de Nicuşor Dan bucureştenilor vizează, de asemenea, diminuarea traficului de tranzit din București şi modernizarea transportului în comun.

"Şoseaua de centură nu aparţine primăriei, aparţine CNADNR-ului. Trebuie să facem un parteneriat cu CNADNR, trebuie să contribuim cu bani din bugetul primăriei, pentru că este o problemă crucială pentru Bucureşti. 30% din traficul din Bucureşti este un trafic de tranzit, pe care nu l-am avea dacă am avea şoseaua de centură cu două benzi pe sens", a spus Nicuşor Dan.Autor:
Petruţa Dinu
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
20 Mai 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza