Emil Boc, primarul municipiului Cluj Napoca

"Alegerile prezidenţiale din acest an sunt mai interesante ca niciodată. Nu am avut niciodată 14 candidaţi la cea mai înaltă funcţie în stat".

Adăugat: 24 Septembrie 2014
Ultima actualizare:24 Septembrie 2014

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a declarat miercuri că, în opinia sa, alegerile prezidenţiale din acest an vor fi "mai interesante ca niciodată", în primul rând pentru că numărul de candidaţi înscrişi în competiţie este foarte mare. 

El a spus, într-o conferinţă de presă, că nu s-a mai întâmplat să fie înscrişi 14 candidaţi în cursa pentru prezidenţiale.

"Alegerile prezidenţiale din acest an sunt mai interesante ca niciodată, dacă ne gândim, poate, şi la numărul de candidaţi. Niciodată nu am avut 14 candidaţi la cea mai înaltă funcţie în stat. Dintre care doi candidaţi sunt femei", a afirmat primarul municipiului Cluj-Napoca, potrivit Agerpres.

Emil Boc a mărturisit că şi pentru el a fost o surpriză candidatura lui Teodor Meleşcanu, dar a precizat, ca răspuns la o întrebare a jurnaliştilor, că, dacă se respectă prevederile legale, oricine poate candida.

 Autor:
Luminiţa Apostolescu
Editor:
Luminiţa Apostolescu
Adăugat:
24 Septembrie 2014


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza