Emil Boc, premierul României

"Este un lucru tragic (n.r. accidentul din Parlament) care m-a şocat şi pe mine, sper însă ca sănătatea să nu fie pusă în pericol şi viaţa omului să meargă mai departe, iar împreună să trecem peste aceste vremuri grele".

Adăugat: 23 Decembrie 2010
Ultima actualizare:23 Decembrie 2010

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Premierul Emil Boc a transmis, joi, după accidentul produs la Parlament, un apel către "luciditate şi raţionalitate", afirmând că ştie că mulţi români sunt într-o situaţie dificilă, dar că nu este vina exclusivă a cuiva, fiind nevoie de o atitudine echilibrată şi raţională.
    

"Ştiu şi înţeleg că mulţi români o duc greu în aceste vremuri de criză şi acest lucru nu reprezintă vina exclusivă a cuiva. Sunt vremuri grele pe care cu toţii trebuie să le trecem prin solidaritate, luciditate, raţionalitate şi echilibru. Soluţia la problemele pe care le avem nu este aceasta pe care am văzut-o la Parlament şi de aceea fac un apel la luciditate, raţionalitate şi la găsirea soluţiilor celor mai bune pentru a depăşi această perioadă grea", a spus Boc, aflat la Parlament.
    

El a arătat că gestul bărbatului care s-a aruncat de la unul dintre balcoanele Parlamentului reprezintă un lucru tragic, care l-a şocat.
    

"Este un lucru tragic care m-a şocat şi pe mine, sper însă ca sănătatea să nu fie pusă în pericol şi viaţa omului să meargă mai departe, iar împreună să trecem peste aceste vremuri grele", a spus şeful Guvernului.
    

Un accident a avut loc, joi, în sala de plen a Camerei Deputaţilor, în timpul dezbaterii moţiunii de cenzură în plenul reunit al Parlamentului, o persoană căzând de la unul din balcoanele sălii.
    

În timpul intervenţiilor în plenul Parlamentului, în timp ce premierul Emil Boc se pregătea să îşi susţină discursul, un bărbat a urcat la unul din balcoanele sălii de plen.
    

Bărbatul a intrat în lojă, s-a urcat pe marginea balconului, a strigat "Ne-ţi ciuruit" şi le-a arătat parlamentarilor o bilă portocalie cu numărul 13, pe care o ţinea în mână, după care s-a aruncat, căzând peste un pupitru care nu era ocupat de niciun parlamentar.
  Autor:
Luminiţa Apostolescu
Editor:
Luminiţa Apostolescu
Adăugat:
23 Decembrie 2010


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza