Emil Boc nu demisionează din PDL

Fostul premier Emil Boc a declarat miercuri, la Cluj, că nu va demisiona din PDL, reafirmându-şi susţinerea pentru candidatul PMP, Elena Udrea la alegerile prezidenţiale.

Adăugat: 27 August 2014
Ultima actualizare:27 August 2014

Politica Romaneasca
Foto: Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca
trimite pe mail

Declaraţia actualului primar al municipiului Cluj-Napoca vine după ce liderul democrat-liberal Vasile Blaga i-a cerut să plece din partid.

Fostul lider al PDL a mai spus că nu a avut nicio discuţie personală cu liderul democrat-liberalilor, Vasile Blaga, referitor la ieşirea sa din partid.

Întrebat de ce şi-a schimbat opţiunile de susţinere a candidatului la preşedinţie către Elena Udrea, după ce îşi afirmase orientarea către candidatul PDL, Boc a răspuns:

"La acea vreme nu erau anunţaţi toţi candidaţii la alegerile prezidenţiale. Elena Udrea fost un membru în guvernul pe care l-am condus. Dintre toţi candidaţii pe care îi avem în acest moment o cunosc cel mai bine, ştiu că are experienţă administrativă. Proiectele pe care le-a realizat stau mărturie în acest sens. Ştiu că poate fi un adversar redutabil la adresa lui Victor Ponta şi această campanie are nevoie de un adversar redutabil la adresa lui Victor Ponta", a susţinut el.

Edilul a apreciat că Elena Udrea este un adversar redutabil pentru Victor Ponta în alegerile prezidenţiale din această toamnă.  

"Adversarul meu este USL, nu din partea dreaptă sunt adversarii mei. USL-ul rămas, în forma PSD, evident. Iar Elena Udrea a fost un membru în guvernul pe care l-am condus. Dintre toţi candidaţii pe care îi avem în acest moment, o cunosc cel mai bine, ştiu că are experienţă administrativă, proiectele pe care le-a realizat stau mărturie în acest sens, ştiu că poate fi un adversar redutabil la adresa lui Victor Ponta şi această campanie electorală are nevoie de un adversar redutabil la adresa lui Victor Ponta", a declarat Boc. 

Reamintim că PDL şi PNL au format Alianţa Creştin Liberală, care îl susţine în cursa pentru Cotroceni pe Klaus Iohannis.Autor:
Claudiu Pădurean
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
27 August 2014


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza