Emil Boc, audiat la DNA Ploieşti

În această dimineaţă la sediul DNA Ploieşti a ajuns fostul preşedinte PNL, Emil Boc, primarul oraşului Cluj.

Adăugat: 3 Noiembrie 2016
Ultima actualizare:3 Noiembrie 2016

Politica Romaneasca
Foto: Emil Boc-arhivă foto
trimite pe mail

Acesta a fost citat de către procurori pentru a fi audiat în calitate de martor în dosarul în care Vasile Blaga a fost plasat sub control judiciar pentru trafic de influenţă şi luare de mită. 

După audiere, Emil Boc a spus că le-a prezentat anchetatotilor procedurile de organizare şi funcţionare din partid şi de la Guvern.

"Am dat o scurtă declaraţie în calitate de martor şi am răspuns la întrebările organului de anchetă cu privire la procedurile de organizare şi funcţionare din partid şi din cadrul guvernului. Şi ami mult de atât nu pot să vă precizez", a spus Boc.

Ion Ariton şi Adrian Videanu, ambii foşti miniştri , în guvernul Boc au fost şi ei citaţi astăzi la sediul  DNA Ploieşti, unde au fost audiaţi în calitate de martori , în acelaşi dosar.

Fostul copreşedinte PNL, senatorul Vasile Blaga este acuzat că în perioada 2011-2012 a primit prin interpuşi 200 de mii de euro, precum şi 500 de mii de euro de la Gheorghe Ştefan,.

Procurorii au instituit sechestru asigurator pe mai multe imobile aparţinând lui Vasile Blaga până la concurenţa sumei de 700 de mii de euro. In acest dosar este cercetat şi Gheorghe Ştefan, iar Elena Udrea a fost audiată în calitate de martor.

Surse apropiate anchetei au declarat că la fiecare prezentare a senatorului Vasile Blaga în faţa procurorilor DNA , acesta s-a prelevat de dreptul de a nu nici o declaraţie.Autor:
Simona Uţă
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
3 Noiembrie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza