Emil Boc, audiat la DNA

Fostul premier, Emil Boc, este audiat la această oră, la sediul central din Bucureşti al Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

Adăugat: 16 Martie 2016
Ultima actualizare:16 Martie 2016

Politica Romaneasca
Foto: Emil Boc, fost premier al României
trimite pe mail

Potrivit reporterului Mădălina Verman, primarul de Cluj a fost citat pentru a da declaraţii în dosarul restituirilor ilegale acordate de Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor.

Înainte de a intra în sediul DNA, Emil Boc a declarat că a fost chemat în calitate de martor.

"Am fost invitat în calitate de martor într-un dosar de cercetare penală", a spus el.

La ieşire, în jurul orei 14.00, primarul de Cluj a precizat că a fost citat în calitate de martor pentru a da declaraţii în dosarul restituirilor ilegale acordate de Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor, dar a refuzat să răspundă la întrebările jurnaliştilor.

"Am prezentat aspecte și detalii care vizează modul de funcționare a Guvernului, relația Guvernului cu ministerele de resort și procedurile de desemnare în diverse comitete, comisii interministeriale în care ministerele, respectiv Guvernul, are reprezentanți. Mai multe date concrete nu vă pot da. Ancheta este în derulare și acest lucru a fost convenit cu procurorul de caz. Apreciez faptul că procurorul de caz a avut toată disponibilitatea și deschiderea de a afla, de a asculta toate aspectele care țin de procedurile de funcționare a unui guvern în baza prevederilor legale", a declarat Emil Boc.Autor:
Mădălina Verman
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
16 Martie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza