Elena Udrea: Sunteţi chemaţi să daţi un vot în orb

Deputatul Elena Udrea şi-a susţinut punctul de vedere de la tribuna plenului Camerei Deputaţilor, în legătură cu solicitările DNA de urmărire penală, reţinere şi arestare preventivă a acesteia, într-un nou dosar.

Adăugat: 28 Octombrie 2015
Ultima actualizare:28 Octombrie 2015

Politica Romaneasca
Foto: Elena Udrea, deputat
trimite pe mail

Deputatul Elena Udrea a amintit, în discursul rostit în faţa colegilor deputaţi, că este pentru a treia de când se află în această situaţie, susţinând că deja a ajuns un "caz".

Aceasta  a afirmat că, de fapt, "cazul Elena Udrea este doar forma cea mai acută a luptei pentru preluarea puterii" şi că se ţinteşte acapararea puterii de către un sistem format din servicii secrete, reprezentanţi de forţă.

Elena Udrea a mai spus că toţi politicienii fie că sunt buni, sau răi, merg în faţa poporului, în schimb "sistemul" nu se supune judecăţii poporului, pentru că "sistemul nu are faţă".

"Sunteţi chemaţi sa daţi un vot in orb. Trebuie sa fiu redusă la tăcere, pentru ca atunci când am ieşit nu am tăcut. Trebuie sa fiu trimisă în beci". Elena Udrea

"Ce stat de drept este acela în care un om este arestat preventiv nu este intrebat măcar de acuzaţiile care i se aduc? Ce pericol o reprezintă un om aflat sub control judiciar de 130 de zile? Ce fapte recente ale mele justifică o nouă cerere de arestare?", a întrebat Elena Udrea.

Deputatul Elena Udrea s-a adresat colegilor săi afirmând:

"Sunteţi chemaţi sa daţi un vot in orb. Trebuie sa fiu redusă la tăcere, pentru ca atunci când am ieşit nu am tăcut. Trebuie sa fiu trimisă în beci".

Udrea s-a referit şi la dosarul premeirului Ponta despre care a afirmat că arată "implicarea DNA în lupta politică", susţinând că "este evident că se încearcă schimbarea guvernului Ponta".

"În democratie, guvernările se schimbă prin vot popular", a spus Udrea.

Aceasta a mai susţinut că şi celui de-al doilea om în stat, adică preşedintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu şi se doreşte schimbarea.

Udrea a mai afirmat că tocmai cei care "au stat cu mine la masă" îi fac dosare şi i-a întrebat retoric de ce nu au spus nimic atunci?

"Ori au fost complici, ori nu au ştiut şi au fost incompetenţi, ori eu nu sunt coruptă", a replicat ea, adăugând că va veni şi rânsul celorlalţi.

"Indiferent cat de parteneri cu sistemul va considerati, fiţi convinşi că va veni şi rândul vostru. ...Plecaţi de bună voie acasă sau plecaţi la puscari", a mai spus Elena Udrea.

În discursul său, din plenul Camerei Deputaţilor, Elena Udrea a avertizat că "spre deosebire de celelalte două dosare, în acest caz ştiu lucruri şi le voi spune dacă sunt intrebată.Nu am luat niciodată bani de la Buzăianu. Dacă vobim însă de acuzaţii de finanţare a campaniilor electorale, atunci cred că discuţia trebuie să fie onestă, să se refere la toată clasa politică din ultimii 26 de ani".
 

AUDIO Discursul integral al deputatului Elena Udrea

Site-ul nostru politicaromaneasca.ro a transmis LIVE VIDEO, discursul deputatului Elena UdreaAutor:
Simona Mihăescu
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
28 Octombrie 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza