Elena Udrea, Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului

"Membri PDL care ocupã funcţii publice şi administreazã afaceri sau sunt acţionari în firme care lucreazã cu statul trebuie sã opteze fie pentru funcţii, fie pentru afaceri".

Adăugat: 25 Mai 2010
Ultima actualizare:25 Mai 2010

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Ministrul Dezvoltãrii Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a declarat, marţi,cã membrii PDL care ocupã funcþii publice şi administreazã afaceri sau sunt acţionari în firme care lucreazã cu statul trebuie sã opteze fie pentru funcţii, fie pentru afaceri.

 "Partidul a mai luat o asemnea decizie în 2002. Atunci s-a cerut ca cei care aveau o funcţie publicã sã opteze pentru funcţii sau pentru afaceri şi au fost colegi care au ales sã plece din funcţiile publice şi sã rãmânã în mediul de afaceri", a precizat Udrea.înainte de şedinţa BPN al PDL

Ea a adãugat cã va fi vorba şi de cei care sunt administratori ai unor afaceri, dar sunt şi situaţii în care existã colegi de partid care sunt acţionari în firme care lucreazã cu statul.

"Cred cã şi în cazul acestora, dacã ocupã funcţii publice, sã se adopte aceeaşi mãsurã şi sã renunţe la acţiunile pe care le au sau la funcţia publicã", a spus Udrea.Autor:
Politica Romaneasca
Adăugat:
25 Mai 2010


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza