Duelul viorilor, la Sala Radio

Sâmbătă, 3 octombrie, ora 19:00, la Sala Radio, la început de stagiune de concerte Radio România, violoniştii Gabriel Croitoru şi Liviu Prunaru, împreună cu pianistul Horia Mihail, se reunesc pentru un nou recital marca Duelul viorilor.

Adăugat: 1 Octombrie 2015
Ultima actualizare:1 Octombrie 2015

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Atractivitatea evenimentului, deja cunoscut şi aşteptat de publicul bucureştean, este una specială prin bonusul oferit spectatorilor de către Editura Casa Radio la finalul recitalului, în foaierul central al Sălii de concerte Radio: lansarea recentului album Duelul viorilor – Tango şi o sesiune de autografe cu cei trei artişti.

Duelul viorilor este un titlu inspirat pentru un proiect ce reuneşte doi violonişti de marcă, cu două viori de colecţie: Gabriel Croitoru care cântă pe o vioară Guarneri ce i-a aparţinut lui George Enescu şi Liviu Prunaru, concert-maestrul uneia dintre cele mai bune orchestre din lume, Concertgebouw din Amsterdam, care deţine o vioară Stradivarius.

Două viori într-o ipotetică confruntare arbitrată de pianistul Horia Mihail şi publicul entuziast care i-a aplaudat în multe dintre oraşele României: un pariu câştigat, regăsit acum şi pe compact-discul apărut la Editura Casa Radio, cu un repertoriu cel puţin incitant şi destul de rar prezent în discografia românească, o selecţie de celebre tango-uri.

Albumul este disponibil pe site-ul Editurii Casa Radio (www.edituracasaradio.ro) şi la standul din str. Temişana nr. 31, Bucureşti, unde poate fi achiziţionat la preţul de producător.Autor:
Radio România
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
1 Octombrie 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza